Libertatea este ceea ce simt atunci când creez

Răzvan Ianculescu

Cine ma gaseste pe Google?

Asa cum v-am obisnuit, va voi impartasi constant cuvintele cautate pe Google care au avut ca finalitate accesarea blogului. De saptamana trecuta si pana acum s-au strans foarte multe, le-am ales insa pe cele mai interesante. Dat fiind faptul ca sunt destul de multe, le-am sortat de data aceasta. Ia sa vedeti ce a iesit! Le vom dezbate si le vom comenta impreuna.

Grigore și tehnologia

Sa moara Ciprinel azi miam loat lectop lep top. Binenteles ca miam luoat cel mai jmecher lep top posibil. Unu e Grigore! Tot auzeam la astiea in stanga sin dreapta ca leptopu e bun ca face ca cutare cutare…Na ca mieam loat si io leptop ca sa fiu si io jmecher. Defapt io ieram jmecher da naveam leptop cum sar zice nu eram cu to ce trebue. Acuma sunt jmecher cu to ce trebue.

Ce citesc românii?

Saptamana trecuta am initiat un sondaj in metrou. Esantionul a fost destul de redus, practic s-a rezumat la cei pe care puteam sa-i vad in metrou. Rezultatul sondajului mi-a consolidat parerea: romanii nu citesc, romanii se uita la poze, si nu orice poze, trebuie neaparat ca pozele sa fie cu femei dezbracate. In fiecare zi, de luni pana vineri, mi-am notat cati citesc ce citesc. Iata rezultatele!

Grigore și Sf. Valentin

Azi am fost fuarte ocupat. Mam trezit cu noaptean cap pe la 10 jumate, mam imbracat repede mam aranjat si am iesit ca aveam treaba multa. Vreau sai fac o surpriza lu studenta aia cu care mam intalnit atunciea la film pentru ca da ma sunat sambata. Azi e ziua indragostitilor si vreau so dau gata. Trebuie sai dau ceva mare so impresionez si sa ma cheme la ia. Asa ca am luato incet spre centru.

Cine ma cauta pe Google

O inepuizabila sursa de trafic pe blog o reprezinta Google. Mai exact cautarile pe Google. Cand vad ce oameni ajung la mine pe blog sincer imi sta mintea in loc. Am sa scriu aici cele mai interesante cautari pe Google care au avut ca finalitate accesarea blogului.

Grigore la biserică

Viata mea nu mai e asa frumuoasa! Incep sa cred ca chiear sunt blestemat. Benve nu po sami iau, la sala nu am rezistat sa stau, am avut si acid accidentu la schi, ce sa mai…mi sentanpla ceva rau. Mam hotarat ca tre sa fac ceva si am si facut: mam dus la biserica sa vorbesc cu popa Popa sami faca ceva sami revin. Tre sami revin cat mai repede ca simt cum mi se scurge vieata din mine

Vocile din capul meu [Scurt metraj]

Filmul de duminica asta este foarte intrigant. Astazi vorbim despre personalitati multiple. Mie mereu mi s-au parut fascinanti (spre horror) oamenii care dezvolta personalitati multiple. Cert este ca am vazut si multe filme foarte bine realizate pe tema asta, foarte multe documentare si cam toate converg catre aceeasi idee: este real, se intampla. Nimeni nu prea poate sa explice insa fenomenul. Il dezbatem azi!

Sus