Campania vALLuntar, partea a doua

Ție îţi place să citeşti? Şi mie. Am văzut şi eu filme bune care dezvoltă idei extraordinare şi puneri în scenă care m-au dat pe spate,  dar nimic nu se compară cu o carte bună. O carte bună poate îngloba fără îndoială totă acţiunea dintr-un film bun, însă un film bun nu poate cuprinde întreaga esenţă a unui roman bun. Asta face diferenţa între carte şi film. Mie-mi plac şi filmele şi cărţile, însă am o slăbiciune pentru cele din urmă. Pe prietenii de la Editura All îi ştii. Ei bine au pentru cititori o nouă campanie, vALLuntar – partea a doua. Despre ce este vorba?

Oamenii pun la bătaie cărţi, iar noi le citim şi le facem recenzii. Aici, pe blog. Totul este organizat ca la carte, pentru că doar vorbim despre o editură, nu? În viitorul apropiat voi realiza câteva recenzii pe care le voi planta aici pe blog. Nu întâmplător utilizez verbul „a planta” şi vă spun imediat şi de ce. Iar voi care faceţi parte din comunitatea IanculescuHimself veţi fi componentă activa a acestei campanii. De ce?

Pentru că la fiecare cincisprezece comentarii aduse unei recenzii, Editura All cu sprijinul Romsilva plantează un copac. Ştiţi voi, copacii sunt plantele acelea mari care consumă dioxid de carbon şi elimină oxigen. Oxigen pe care noi, oamenii îl inhalăm cu atâta nesaţ. Jocul este destul de simplu. Editura All oferă cărţi, noi le citim, scriem despre ele, iar asta conduce la creşterea numărului de copaci vii. Cu cât mai multe comentarii, cu atât mai mulţi copaci. Toată lumea câştigă, o  investiţie aproape nulă cu un profit enorm. Interesant? Interesant, zic eu.

Campania vALLuntar se adresează posesorilor de bloguri. Insă dacă ai citit o carte de la Editura All şi vrei să îi faci o recenzie, mi-o trimiţi, iar eu o public aici pe blog. În afara campaniei, rămâne ceva perfect valabil, oricând. Dacă ai blog şi vrei să participi, eşti invitat să o faci,  îţi va fi de folos regulamentul campaniei, pe care îl găseşti aici.

Morala: Cărţile sunt cărăuşii civilizaţiei.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
februarie 6, 2013

Etichete: , , ,
  • Te pune pe gânduri?

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.