Aparențe [Scurt metraj]

Astazi este Duminica, avem film pe blog. Filmul de astazi incadreaza foarte bine, intr-un timp foarte scurt, multe trairi. Reliefeaza deasemenea foarte bine si modalitatea relativ simpla de a crea aparente si de a manipula sub aceasta forma gandurile si sentimentele. Cat de usor este totusi sa manipulezi aparentele, sa creezi ceva gandindu-te doar la ceea ce judeca cei din jur in momentul in care vad ceea ce ai creat.

In filme si in carti, chiar si in muzica, este foarte usor sa creezi aparente, sa manipulezi parerea celui care priveste/citeste/asculta. Pana la urma orice film te duce acolo unde vrea regizorul sa te duca, orice carte te face sa cunosti doar atat cat vrea autorul sa cunosti, la fel si in muzica. Va las pe voi sa savurati filmul de astazi, care este unul foarte bun, urmand ca ulterior sa dezbatem impreuna „aparentele” ca problema de fond. Enjoy it!

Morala: Nu te grăbi să te exprimi, că nu-i ceea ce pare!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
februarie 20, 2011

Etichete: ,
  • Da, ideea in sine nu e cine stie dar cioara aia face tot filmu. Pe mine m-a speriat cand era pe masina, am zis ca poate acum cineva, ceva se transforma :))

  • Te pune pe gânduri?

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.