Beardyman show [lung metraj]

Foarte multă lume vorbește despre faptul că muzica viitorului va fi electronică. Idee cu care nu sunt de acord, recunosc. Există însă niște oameni, printre care și acest Beardyman care face muzică din orice. Da, putem să spunem că face muzică electronică. În sensul că omul folosește scule, mixere, sintetizatoare și alte aparate mai mult sau mai puțin cunoscute mie. Dar alături de scule, omul își folosește și vocea. Și face orice, orice gen muzical. Nu are două show-uri la fel din simplul motiv că nici el nu știe ce va cânta. Merită ascultat și apreciat, este un muzician pentru care aș plăti oricât să îl ascult live. Doamnelor, domnilor, domnișoarelor: Beardyman.

Morala: Muzica este cea mai puternică formă de magie.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
decembrie 9, 2012

Etichete: , ,
 • Cred ca nu prea are sanse pt ca depune efort real prea mult, si acum cu I-pad-urile nu mai are nimeni chef de depus efort, mai ales ca s-a opinat recent ca starea naturala a maj oamenilor este catre lenevire, motaiala si adormire, si starea de veghe e doar un efort disperat asa ca sa mai supravietuiasaca si sa se reproduca specia, ca altfel ne mancau dinozaurii de mult asa lenesi si adormiti cum doream sa fim. Uite muzica cu I-pad pt lenesi, ca sa nu mai facem absolut nici un efort prea mare,

  • Eu vorbeam de succes de piata, ca prevad ca mai toata lumea isi va lua aplicatiile respective pt I-pad-uri sa cante, ba chiar sa compuna cat mai usor, insa nu prea multi vor da bani de bilete pt show-urile lui Beardyman, acest om real harnic si real simpatic si real talentat de care zau daca a auzit prea multa lume, desi in UK e momentan destul de popular, dar daca tot si-a pus 1 ora intreaga pe gratis pe YouTube cu un show intreg, eu personal nu as da bani niciodata sa ma duc in persoana la un show de-al lui, ca nu vad de ce sa ma inghesui sa vad un show cu un singur om, care nici macar nu face ceva gen ff periculos sau socant gen Houdini, sau Carlin care folosea cuvinte altfel interzise la TV…daca tot dau banii la un show, macar sa fie ceva de ansamblu cu decoruri si costume si acrobatii coregrafice. Sau poate tocmai de aia e asa de popular, ca e si simpatic si gratis. Cred ca daca nu punea ora asta gratis nu ajungea la 4 milioane de hit-uri pe YouTube, ca trebuie sa recunoastem ca nu e totusi de gen Justin Bieber, care poate aduce 10 milioane de hituri in cateva minute numai pt 2 minute noi de tra, la, la.

  • Si-ar mai fi ceva. Succesul „de piata” asa cum ii zici tu reprezinta un termen vag. La momentul actual, din punct de vedere muzical, banii vin din concerte si drepturi de televizare / difuzare.

   Unitatile vandute (CD-uri/mp-3-uri) nu prea mai conteaza decat in cazuri rare.

 • Te pune pe gânduri?

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.