Ce cred ceilalți [Scurt metraj]

Bineinteles ca este Duminica, ziua relaxarii si bineinteles ca avem film. Astazi vorbim despre parerea celor din jur despre tine. Intotdeauna parerea celorlalti va conta pentru oricine. Multi se ascund inutil in spatele gandului fals ca parerea celorlalti nu conteaza. Este fals. Oamenii sunt moral construiti sa tina cont de parerea celor din jurul lor. Cat de mult conteaza felul in care te vad ceilalti? Pentru unii foarte mult, pentru unii mai putin, dar ideea este simpla: parerea celorlalti conteaza!

Ne imbracam, gandim, vorbim si ne purtam asa cum ne place. Asa cum ne place dar ne ancoram de fiecare data in realitatea mediului in care ne aflam. Inca o dovada a faptului ca ceea ce gandesc cei care te inconjoara conteaza. Mai mult decat atat, ceea ce gandesc si spun cei care te inconjoara, te determina sa ai o anumita conduita, sa ai un anumit comportament, de multe ori diferit fata de modul tau „normal” de a fi. Filmul de astazi exploateaza la maximum perspectiva aceasta, transpusa foarte bine in cele aproape 5 minute in care se desfasoara. Va doresc vizionare placuta!

Morala: Părerea mea e prima, dar și a ta contează!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
martie 27, 2011

Etichete: , ,
 • Doua vorbe spun si eu : 1. nu toată lumea e la fel 2. nimeni nu e perfect.
  Asa că puţin contează parerea „celorlalti „… este greu sa te modelezi dupa lumea din jur,daca esti nascut si crescut cu bun simt,dar la urma urmei nu conteaza ce spun cei din jur,cine vede fata adevarata a celor de langa ei,judeca corect,cine nu…NU !.

 • Da, dar este o diferenta colosala pentru mine intre nu conteaza deloc si conteaza foarte putin, pe ideea asta am marsat.

  In fond, nu asta era tema, ci faptul ca cei din jur prin comportamentul lor, te influenteaza ca vrei sau ca nu vrei…

 • Legat de „omul este o fiinta sociala”. Si eu ti-am inteles perfect punctul de vedere, dar pana la urma discutia nu graviteaza in jurul importantei pe care tu ca om o acorzi parerii celorlalti.

  Eu am batut moneda pe ideea ca cei ce ne inconjoara au o influenta vizibila asupra comportamentului nostru. Stiu ca stii, ziceam si eu asa.

  Filme frate :) Filmele mele…

 • Te pune pe gânduri?

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.