Come Taste The Rainbow

Faptul că britanicii fac muzică foarte bună nu mai este o noutate. Mie mi se pare foarte interesant modul în care îmbină stiluri diferite și creează noi genuri muzicale sau ramuri noi. Example, este un rapper cel puțin interesant în opinia mea, căruia îi place să îmbine stilurile și o face binișor. În condițiile în care piața muzicală din regatul unit este deschisă în primul rând către cluburi, piesele reprezintă o combinație între electro și altceva. Come taste the rainbow îți dă o energie aparte, iar modul în care se cântă te încântă.

Morala: Nu zeii au făcut muzica, ci muzica a făcut zeii.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
februarie 16, 2013

Etichete: , , ,
  • De cand am aflat de ea, nu ma mai satur. E foarte, foarte interesanta structura piesei. putin rock, putin dubstep, putin rap, usoare influente pop, frumos, ma bucur ca-ti place.

 • Combinația rock-rap mi-a plăcut mereu, dar văd că se trece la un alt nivel, e altceva și e bine. Se adaugă noi elemente. E bine pentru că iese din tiparul muzicii făcute parcă pe bandă rulantă :)

  Răăăăzvan, oare se poate face ceva pe viitor cu abonarea la comentarii? :P

 • Vorbim cu domnul Petcu, web adminul, si rezolvam si aceasta problema stringenta. Din nefericire sunt si aspecte care nu tin sub nicio forma de mine, dar pe care le am in vedere. Formularul de comentarii va fi usor modificat intr-un viitor surazator :)

 • Îi mulțumim anticipat domnului Petcu, în acest caz. Nu e grav și nici extraordinar de urgent, doar preferabil – e mai ușor să țin evidența de pe mail, uneori trăiesc cu impresia că am am răspuns/lăsat comentariu, când de fapt nu l-am și scris, doar gândit :)) Așa țin pasul mai ușor, eu una. În rest, mi se pare ok oricum (nu cred că ți-am zis – merge mult mai bine și mai ușor blogul, ca viteză de încărcare) :)

 • N-am niciun merit, eu doar am venit cu aranjarile in pagina si cu design-ul. Tot, absolut tot, in spate este facut de bunul Andrei Petcu :)

 • Te pune pe gânduri?

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.