Cynical

Indiferent ce faci și cât de implicat ai fi într-o activitate, dacă auzi o piesă bună te oprești și asculți. Pur și simplu te hipnotizează.  Ulterior întrebi „ce piesă este? cum se numește?”. Asta am pățit eu cu piesa Cynical. Iar când am aflat că Mr. FijiWiji, creatorul piesei, este născut în 1995 parcă mi-a plăcut și mai mult. Cynical este o combinație de muzică lounge, electronică, nature și house. Nu știu cum ar trebui să denumesc acest gen, dar pot să spun că imi place foarte mult. Șase minute de relaxare și evadare. Voie bună! Cynical, Mr Fijiwiji & Coma.

 

 

Morala: Muzica este partea sonoră a tăcerii!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
aprilie 6, 2013

Etichete: , , , , ,
 • mai.. eu cand aud muzica atunci cand fac ceva… ma pot concentra mai bine si sunt mai productiva in ceea ce fac :)
  iar daca e vreo melodie care nu o cunosc… ntez undeva cateva versuri si le caut mai tarziu pe dragul de google!

 • E frumos și instrumentalul, dar îmi place mult vocea și cum se pliază ea pe instrumental :) Frumos!
  Eu ascult uneori muzică pe un site online tip radio – stereomood, când am ceva de făcut (să citesc, să scriu, să fac ordine), tocmai pentru că nu știu piesele și asta mă lasă să mă concentrez pe ce am de făcut, pentru că nu pot fredona în minte deodată cu melodia, neștiind-o prea bine, dar în același timp mă relaxează și îmi creează un fond muzical-auditiv necesar. Când e liniște totală tind să pierd prea mult noțiunea timpului.

  Interesant e că mă trezesc parcă dintr-o transă, uneori și după 20-30 minute (în cazurile bune), după ce între timp au fost alte melodii, că vreau să știu ce piesă era aia și cine o cânta :) Cumva unele melodii lasă „urme” în mintea noastră, chiar dacă pe moment nu suntem pe deplin conștienți.

  Ca asta de exemplu :P

 • Am ascultat-o și reascultat-o de câteva ori (nu chiar puține), deci primește o notă mare, cu felicitări adresate ție pentru alegere. :)

 • @ Pishky
  As fi curios sa aflu ce versuri ai nota de la piesa asta :)

  @Colorbliss
  Si eu in ultima vreme ascult niste radio-uri megatari si piese necunoscute. Daca inainte ascultam oricum pe telefon si niciodata nu stiam ce piesa este, acum asta fac si acasa. Imi place sa ascult muzica necunoscuta. Ma relaxeaza.

  @Renata
  Schimb pe schimb. Eu le aflu de la tine, tu de la mine, ne echilibram :)

  @Bazdaganie
  Cam asta recomand in fiecare weekend, amestecuri care suna bine.

 • @pandhora
  Si eu am rup-o de azi dimineata. Rar mi s-a intamplat in ultima vreme sa ascult muzica pe repeat. Pentru ca de o buna bucata de vreme nu mai suport sa ascult muzica pe care deja o stiu. Imi place sa ascult muzica noua.

 • Te pune pe gânduri?

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.