Disparate youth

Muzica modernă sună din ce in ce mai bine. Din punctul meu de vedere evuluția se datorează în mare măsură curajului. Curajului de a combina genuri. Santigold este o artistă pe care, spre rușinea mea, am descoperit-o recent. O spun pentru că primul său album a apărut undeva prin 2008. Cum muzica se transformă de la an la an, consider că este foarte greu să ții pasul cu toate evoluțiile genurilor moderne.  Azi îți ofer spre ascultare o  combinație de reggae, new wave, dubstep și electronică. Un fel de salată muzicală, dar într-un sens foarte bun. Santigold, Disparate youth și multă voie bună!

 


Morala: Muzica bună este cea mai bună terapie.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
februarie 23, 2013

Etichete: , ,
  • Exact aceeasi „problema” am si eu. Si nu este singura piesa de genul asta, sunt multe. Pe care pur si simplu le retin, imi plac, dar nu pot sa numesc ce anume imi place la ele. Imi plac si atat :)

  • E pur și simplu plăcut să o asculți :) Îmi place timbrul ei vocal.
    Muzica e și cea mai la îndemână terapie, de altfel :P Păcat că nu toți îi descoperă potențialul ăsta de vindecare (dincolo de partea de entertainment)

  • Mi-am propus sa pun pe blog muzica buna care inca nu si-a facut loc pe radio-urile noastre. Sper sa va/te incant si pe viitor cu bucati similare.
    Si mie imi place foarte foarte mult gagica asta, iar pe ultimul album are piese foarte diferite, are dubstep, are electro, are reggae, soft, hard, tot :)

  • Te pune pe gânduri?

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.