Don’t let me down

The Beatles este probabil cea mai tare trupă din toate timpurile. A făcut istorie în urmă cu cincizeci de ani, iar piesele lor încă se ascultă în variantele originale. Este foarte greu să remixezi o piesă care a făcut istorie. Și să o faci să sune bine. Unora însă le iese. Gramatik, un american născut în 1984 are o plăcere nebună să remixeze piese foarte cunoscute și foarte vechi. Don’t let me down, piesa Beatles-ilor sună foarte bine în varianta modernă. Păstrează esența anilor trecuți dar are un aer foarte fresh și emană multă energie. Energie și voie bună, Don’t let me down, remixată de Gramatik.

 

 

Morala: Muzica exprimă ceea ce nu se poate spune în cuvinte și despre care nu se poate tace.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
aprilie 20, 2013

Etichete: , , ,
 • sună interesant :) foarte interesant:) și nu pot spune că nu îmi place măcar puțin acolo :)
  Pot spune însă că nu se compară nicidecum cu melodia originală, iar marii critici ai muzicii nu ar fi de acord cu acest remix, pentru că strică melodia originală.

  • Muzica nu trebuie comparata sau judecata din punct de vedere al instrumentatiei. Muzica este pentru ureche, iar daca suna bine, suna bine si atat :)
   Eu asa interpretez orice piesa. Daca imi place, imi place si o ascult. Daca nu, trec mai departe.

 • Întotdeauna e riscant să faci un cover după o melodie deja foarte cunoscută, riști să atragi antipatia fanilor :))
  Îmi place varianta asta, sună neașteptat de bine! (eram puțin sceptică :p )

 • imi plac in general variantele neremixate,deoarece suna mai sincer,simt amprenta artistului si oarecum inteleg emotia care a condus la acest reusit produs artistic. Uneori mai mult, mai colorat,mai tare, nu nseamna mai frumos sau mai bine_Varianta asta insa consider ca pune mai pregnant (pt tanara generatie)in evidenta ideea muzicala a Beatles ilor

 • Te pune pe gânduri?

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.