Grave Encounters [lung metraj]

Dacă este dumincă, avem film. Şi nu orice, ci un horror de excepţie. Nu pot să-mi dau seama dacă a fost de la starea mea, sau filmul a fost senzaţional, însă pe mine m-a speriat rău. Evident, vă recomand să vă relaxaţi în prealabil cu tot ce aveţi mai bun pe acasă, să fie nepărat întuneric şi ulterior să-i daţi drumul. Cat de tripant este să te duci într-un fost spital de boli psihice, să instalezi camerele în speranţa că vei „prinde” ceva fantome şi să nu mai poţi să ieşi de acolo? Indiferent pe ce uşă intri, ajungi în acelaşi loc. Vă las să savurati un film bun, pe nuanţe verzi, evident. Mai jos aveţi trailer-ul, dar vă recomand cu tărie varianta full!

Morala: Dacă nu ai văzut tu, nu înseamnă ca nu există.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
noiembrie 20, 2011

Etichete: , ,
  • Offf… am ramas atat de in urma cu vizionarile… La sfarsitul saptamanii viitoare ma asteapta o zi libera si cred ca o sa ma inchid in casa cu filmele tale, ca sa ajung din nou la zi. Deja s-au adunat 3… Filmele horror imi plac la nebunie, cei care ma cunosc nu prea inteleg de ce. Asa ca de-abia astept sa-l vad!

  • OK… Si am vazut filmul azi noapte… Noroc ca sotul din dotare a participat si el la vizionare si noroc ca fusesem la baie inainte, ca altfel… Horror! Foarte tare filmul! Sunt curioasa cine a trimis caseta prin posta :))

  • Te pune pe gânduri?

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.