If you

Astăzi va fi o zi frumoasă…Cam așa asta ar trebui să ne spunem în fiecare dimineață. Și o facem. Chiar dacă nu o spunem cu voce tare, ne-o spunem în gând. O zi frumoasă poate fi interpretată în foarte multe feluri. Ceea ce ne determină să ne relaxăm; sunt miliarde de evenimente posibile; evenimente care pot face ca o zi să devină frumoasă. Nu trebuie decât sa le privești într-un mod pozitiv și toată ziua devine așa cum crezi tu că trebuie să devină. Frumoasă. Secretul constă într-o dimineață pozitivă.

Ce este aceea o dimineață pozitivă? Ei bine, fiecare o judecă unic. Sau în miliarde de feluri. Ce face o dimineață perfectă? If You, Stumbleine și voie bună!

 

Morala: Ziua bună se cunoaște de dimineață.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
iunie 1, 2013

Etichete: , , , ,
 • Pingback: Bun De Citit
  • Ma bucur ca iti plac, e un fel de radio cu o singura piesa pe saptamana. Acum insa, dupa atatea weekenduri, se poate face un playlist decent.
   Mai urmeaza :)

 • Da, si eu imi spun, aproape zilnic, ca „astazi va fi o zi frumoasa”…ca nu mereu se adevereste, e partea a doua…dar, de multe ori, chiar daca ziua mea nu a fost conform asteptarilor, o inchei prin muzica si, ca prin minune, optimismul si voia buna imi revin. :)

  • Uneori trebuie sa ne amintim ca totul sta in noi, nu in exterior. E un lucru simplu, dar lucrurile simple sunt date uitarii in ultima vreme :)

 • Nu cred că aș putea fi mai de acord cu ce ai scris într-o altă zi…
  M-am trezit la 4 azi-dimineață, din ceva motive aducătoare de bucurii, m-am plimbat pe străzi liniștite și am așteptat cuminte răsăritul. O dimineață minunată :)
  Iar melodia chiar sună a ceva matinal! :D

 • Pentru mine, ziua incepe bine daca am destule tigari in pachet, o cafea fierbinte si cateva articole pline de miez, pe care sa le citesc la prima ora a diminetii. ;)

 • Cred că orice dimineață devine frumoasă dacă un om este conștient că ar putea fi ultima (măcar ca și exercițiu) și ar trăi ziua cu intensitate maximă observând cu răbdare tot ce se petrece în jurul lui. Observând și prețuind oamenii ca și cum i-ar vedea pentru ultima dată, observând și iubind natura ca în ultima clipă a unei vieți. Pentru că doar în astfel de momente poți observa că tot ce există este cu adevărat un miracol.
  Poate suna trist ce spun aici (că trebuie să ne imaginăm lucrurile la extrem ca să le putem gusta cu adevărat) însă la mine funcționează maxim! :D
  Îți doresc o zi așa cum ți-o dorești! >:D<

 • Te pune pe gânduri?

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.