The XX, muzică de voie bună

După o săptămână în care am avut impresia că zilele devin tot mai scurte, se impune o perioadă de relaxare. Nu știu ce gen este melodia pe care ți-o propun astăzi, dar poț să-ți garantez că indiferent de genul pe care îl preferi, mertă trăită fiecare secundă scursă. Pe mine m-a scos din ritm piesa, definind foarte bine ceea ce înțeleg eu prin muzică. Artă pentru relaxare. Îți recomand multă voie bună și un fotoliu confortabil. În cazul în care ai idee ce gen este, recunosc faptul că sunt curios. Play și multă voie bună.

 Morala: Muzica nu este muzică dacă nu hrănește sufletul.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
ianuarie 19, 2013

Etichete: , , ,
 • Pw wikipedia zice ca e indie pop, un fel de rock alternativ post-punk originand intial la sf anilor 80 in UK, mai ales Scotia, si ca indie pop difera de indie rock pt ca e „mai melodic si mai putin abraziv”. Iar astia specifici de aici au avut mare succes in 2009 si melodiile le-au fost preluate si ca sonor pt diverse seriale TV de mare popularitate, si pt unele spectacole si reclame legate de JO de la Londra, etc.

  • Indie pop? Suna usor cam gay, dar traim intr-o lume libera, pana la urma.

   Trebuie sa recunosc faptul ca incep sa fiu fac si al acestui gen muzical. Ma relaxeaza, ma linisteste este muzica buna. da, este o muzica de tip fundal de film sau reclama.
   Imi place foarte mult cum suna.

 • E foarte relaxant, intr-adevar. Am pierdut de mult sirul genurilor muzicale, s-au diversificat tot mai mult in ultima perioada :) Indie pop, asadar? :)

  De la ei, imi place ,,Shelter”, in mod special! :D

 • Te pune pe gânduri?

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.