Puterea dragostei [Scurt metraj]

Astazi este duminica si avem film pe blog. Genul filmului il stabiliti voi, mie mi s-a parut a fi drama, dar nu sensul brut, de baza, ci un altul, mult mai uman. Puterea dragostei poate muta munti, poate face sutele de mii de kilometri sa devina milimetri, poate transforma defectele in calitati, poate transforma desertul in ocean sau invers. A face orice pentru persoana pe care o iubesti nu este doar o vorba, este un mod de viata, pana la urma.

Ei bine, pe baza celor spuse mai sus, mi-am permis o figura de stil foarte draga mie: personificarea. A vedea doi oameni care se iubesc nu este ceva nou si stiu ca majoritatea ati vazut/trait sau vedeti/traiti asta in fiecare zi. Personajele de astasi sunt pe cat de inedite pe atat de haioase. Transpun foarte bine sentimentele pe care oamenii de sex opus le au unii pentru altii. Desi are doar doua minute, va veti dori sa il vedeti iar si iar. Va doresc vizionare placuta!

Morala: Dacă dragoste nu e, nimic nu e!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
martie 20, 2011

Etichete: , ,
  • Faptul ca l-ai vazut marti nu schimba faptul ca pe 20 martie a fost Duminica :) doar duminica e film pe blog, tu l-ai vazut in reluare :))

  • Te pune pe gânduri?

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.