Rest of my life

Dacă mi-aș trăi restul vieții doar lângă oamenii pe care îi iubesc, aș putea să o repet la infinit. Uite o piesă cu un mesaj pozitiv, exact pe placul meu. Soja este o trupă prea puțin recunoscută, deși face muzică de foarte bună calitate cu un mesaj puternic de pace. Muzica reggae creează întotdeauna o stare de bună dispoziție. Atunci când ascult o piesă reggae cu un mesaj pozitiv mă dezbrac de orice grijă, trag aer în piept și zâmbesc. Într-adevăr, muzica este cea mai bună terapie. Voie bună. Soja, Rest of my life.

 


Morala: Muzica trezeşte timpul.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
iulie 6, 2013

Etichete: , , ,
  • Desi eu nu ma pricep la muzica intr-un mod special, as dori sa comentez ca azi, cand m-am gandit la aceasta melodie, chiar m-am simtit asa bine si linistit, desi sunt racit ca naiba si am avut o zi destul de enervanta…a fost asa ca o infuzie de vitamina C !

    • Asa credeam si eu pana am descoperit adevaratul masaj de relaxare sau reflexoterapia. Acum sunt in dubiu :)
      Este, muzica este un mare calmant.

  • Eu iubesc reggae ca te face sa uiti de apasari,(trebuie sa merg acolo,am o intalnire importanta,am bani de dat,e musai sa fac asta)as vrea si eu sa teaiesc o viata doar in prezent,fara planuri sau ambitii sa fac mereu doar cand si ce vor muschii mei,dar pt asta ar trebui sa ma intorc in satul ala naturalist de care ti spuneam si unde m am vindecat de o mare iubire.Desi imi place sa cant piese ritmate,in ultima perioada nu ma lasa sufletul sa cant decat fado uri si am grija sa n auda nimeni desi vocea mea suna f.bine.Comentariul meu suna ca o confesiune,poate asta si e,am vrut doar sa ilustrez faptul ca viata si muzica sunt un tot,fiecare mod de viata daca nu chiar fiecare individ are muzica lui,muzica se muleaza pe viata si pe firea omului. Multumesc!

  • Te pune pe gânduri?

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.