Sleepless

În timp ce Psy și al său Gangnam Style determină Youtube să investească într-o nouă platformă care să suporte cifre mai mari de un miliard în ceea ce privește vizualizările, eu stau și-mi pun o întrebare firească. De ce? De ce el, de ce acea melodie? Ce are piesa aceea atât de special? Nu reușesc să-mi dau un răspuns pertinent. Calitatea muzicii însă nu se cântărește cu Youtube-metru, ceea ce înseamnă că numărul vizualizărilor nu este relevant. Cel puțin nu pentru mine. Eu îți propun o piesă cu bass astăzi, nu știu la ce gen o pot încadra, dar poate mă ajuți tu. Voie bună!

Morala: Calitatea unei piese depinde de ascultător.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
decembrie 22, 2012

Etichete: , ,
  • Nu sunt un ascultător ar genului, eu ascult și promovez ceea ce cred eu că se poate numi „muzică” :)

   Legat de Psy, cred ca este mult prea supra-apreciat, dacă-mi permiți o astfel de expresie.

 • Ei bine, eu sunt o fana a acelui gen de muzica [Cred ca ai observat pe blogul meu], insa melodia lui Psy deja ma scoate din minti o_O..Nu este singura lui melodie, si plus de asta, nici pe departe cea mai buna a anului din acest gen de muzica..
  De cateva luni imi tot pun intrebarea ce au gasit oamenii asa interesant la ea..si mda. Inca nu am aflat un raspuns concret.

  • Si mie imi place genul. Fiind foarte deschis la noi genuri muzicale, am tot primit recomandari din fel si fel de tipuri. Nu toata muzica moderna suna foarte prost :)

   Am descoperit muzica moderna foarte foarte buna in ultima vreme. Fara sa fie mega drum and bass sau mega electro.

 • Te pune pe gânduri?

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.