Tears

Puritatea este o proprietate rară care defineşte lipsa elementelor străine, naturaleţea, curăţenia şi limpezimea. Foarte puţine piese au capacitatea de a te duce cu gândul la puritate sau la perfecţiune. Headstrong este o trupă formată undeva prin 1993, adică o trupă veche. Genul pe care-l abordează este rap-rock. Piesa Tears însă nu are nimic în comun nici cu rap-ul nici cu rock-ul. Dar sună al dracului de bine.  Realizată în colaborare cu Stine Grove este una dintre cele mai profunde pe care le-am ascultat în ultima vreme. Linişte şi relaxare, Tears cu Headstrong şi Stine Grove.

 

 

 

Morala: Puritatea este puterea de a contempla mizeria.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
aprilie 13, 2013

Etichete: , , , , ,
  • Mi s-a facut pielea de gaina ascultand melodia. Nu o stiam, nu stiam nimic despre Headstrong sau Stine Grove… Nu imi dau inca seama ce imi spune, dar ma linisteste, ma impaca… Cu siguranta ii va placea si baiatului meu. Multumesc!

  • Ce mă bucur să regăsesc piesa asta aici, o știam, dar uitasem de ea! Exact la puritate mă duce și pe mine gândul, sună atât de curat și frumos… :)

  • cred ca mizeria da artistilor mai ales contemporani cel mai mult de lucru_e un izvor de inspiratie.Adesea artistii pot fi betivi, dependenti printre altele de sex,pot fabula ingrozitor incat pierd increderea tuturor dar sufletul lor e ca de copil, pur. imi place piesa asta si imi plac de fapt toate piesele cu care ti ilustrezi temele extrem de inspirate,care pot determina discutii aproape nelimitate

  • Te pune pe gânduri?

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.