Ajutor!

Nu am de gând să te mint că sufăr de indiferenţă şi că operaţia mă costă 20.000 de euro. Nu de bani am nevoie, ci de 180 de secunde din timpul tău liber. Ce urmează să faci? Îţi spun imediat! O persoană foarte dragă mie m-a rugat să o ajut. Nu este pentru mine, aşadar. Eu îi fac un bine, tu îmi faci un bine, lucrurile se mişcă precum rotiţele unui ceas mecanic. Promit că dacă mă ajuţi, în următoarele şapte zile vei avea o bucurie (garantat). Şi când ţi se va întâmpla, să te gândeşti că asta a fost sursa.

Vreau sa completezi un chestionar. Iti ia cel mult 180 de secunde. La prima intrebare poti sa raspunzi orice, nu trebuie sa te incadrezi neaparat in segmentul intrebarii. Pe celelalte insa as dori sa le tratezi serios. Chestionarul se afla aici: Chestionar. 

Morala: Mic cu mic se face mare.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
aprilie 25, 2012

Etichete: ,
  • Gata, mestere! Mi-am dat TURN OFF la apucaturile de marketer care s-a hranit intr-o vreme cu asemenea chestionare si l-am completat fara sa despic itemii-n patru.

    Dar tot sunt curios cate chestionare se vor aduna si ce instrument se va folosi pentru generarea unor concluzii pertinente.

  • Sa te pun in contact cu subsemnata? Are nevoie de vreo 200 de „repondenti”, din cate-mi amintesc. Nu am intrat prea mult in amanunt pentru ca nu imi sta in fire.

    Nu am prea multe detalii dar am multumiri pentru timpul alocat :)

  • Te pune pe gânduri?

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.