Am nevoie de 30 de secunde de atenţie

Acum trebuie să-ţi spun şi de ce. Pentru că dacă faci ceea ce am să te rog să faci, promit că Universul va complota astfel încât să ţi se întâmple ceva pozitiv. Faci o investiţie pe termen lung. Sacrifici acum 30 de secunde din viaţa ta, iar în viitorul apropiat vei avea parte de cel puţin o bucurie majoră. Nu pentru că am eu vreo implicare ci pur şi simplu pentru că Universul îţi va răsplăti sacrificiul făcut în Prezent. Te rog aşadar să să votezi „Linchinezurile Zilei” intrând aici. Atît de simplu. Pe lângă faptul ca Universul îşi va canaliza energia către tine, primeşti şi mulţumirile mele.

Morala: Uneori nu poţi să te ajuţi singur. Şi de aceea există prieteni.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
ianuarie 9, 2013

Etichete:
 • Ha ! Ha ! Pe bune eu am dat click pe link-ul din articolul tau, (pt ca imi placuse cum incepuse articolul si am devenit curios sa dau click), si am votat Linchinezurile zilei chiar inainte sa fi citit mai departe articolul tau si sa vad ca si tu dadeai aceeasi recomandare ! Dar chiar am fost total dezamagit cand am vazut cati au votat total aiurea feng shui, nici nu-mi vine sa cred ca alte variante au obtinut si ele un procent atat de ridicat. Pt ca intr-adevar mie mi s-a parut, ca si tie ca Linchinezurile pare a fi cel mai potrivit descriptiv dintre toate cf intrebarii acelui poll, chiar si daca sincer sa fiu eu nici nu cunosc acel site si ce calitate are, etc. Adica am votat chiar cat am putut de impartial !

  • Linkinezurile zilei este propunerea mea intrata in finala :) Pe langa faptul ca imi apartine sunt de parerea ca este o chestiune care se potriveste :) Dar si asta tot parerea mea este.

   Multumesc pentru observatie. Din punct de vedere al continutului, fraza construita de mine nu era tocmai utila. Am inversat putin cuvintele acum :)

   Multumesc pentru vot, cu atat mai mult cu cat suntem pe aceeasi lungime de unda, fara sa recomand eu :)
   Si sa ai un an nou bun!

 • Te pune pe gânduri?

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.