Ce nu știu femeile

Barbatii impart femeile in doua (foarte) mari categorii: Frumoase si Urate. Vreau de la inceput sa stabilim faptul ca nimeni nu e frumos sau urat, totul este subiectiv. Criteriile pe baza carora barbatii gandesc despre o femeie ca este frumoasa sau urata sunt necunoscute femeilor. Ceea ce vei citi in continuare nu este un atac asupra femeilor in general, este o palma date unui anume tip de femei. Sa vedem…Femeile frumoase sunt multe, unele mai frumoase, altele doar frumoase. Paradoxal, si femeile urate sunt multe, unele mai urate, altele doar urate.

In cele ce urmeaza ma voi ocupa de principiul cu ajutorul caruia barbatii judeca frumusetea unei femei. Cand vorbesc despre uratenie nu ma refer neaparat la cea fizica. Pentru ca hei, pentru barbati cele mai urate femei nu sunt neaparat cele diforme, supraponderale, nici macar cele foarte slabe sau cele tunse scurt. Nu! Dar care? Ei bine, cele mai urate femei sunt cele care se vor frumoase, „divele”. Nu asta ar fi problema, pentru noi, barbatii, ci faptul ca in aceasta categorie intra de regula femeile pe care natura nu le-a inzestrat nici fizic, dar mai grav, nici psihic (si asta cantareste mult!).

Stiu ca ai avut contact cu multe astfel de femei si la un moment dat te-ai oprit si ti-ai soptit „Asta e ma blonda aia buna? Dar e urata! E foarte urata!” Nu ca ar fi neaparat, dar ghici ce? Machiajul este ireprosabil, unghiile sunt foarte bine, fondul de ten bine intins si ales, rimmelul perfect, totul este super bine aranjat, dar nu se potrivesc! De ce? Pentru ca nu te poti impotrivi naturii! Natura nu a dat, dar ea incearca sa pacaleasca natura. Ei bine, nu poate! Tu stii asta, dar ea sigur nu stie!

Si vai cum se comporta, vorbeste si gesticuleaza ca si cum la ea in dormitor atarna patru esarfe gravate „Miss Univers” 2007, 2008, 2009 si 2010. Dar ea e urata! Exact! O stiu toti in afara de ea! Si ea continua sa se comporte ca si cum ar fi Miss Univers, desi toti din jurul ei stiu si vad ca nu este deloc asa! Ei bine asta o face foarte urata! Mult mai urata decat o alta care arata fizic mai rau, dar „e o fata de treaba”. Dar stai, ea, diva, nu e nici grasa, are genele rimmelate, machiaj bun si totusi e mai urata decat „fata de treaba” introvertita ? Ei bine da, in mintea unui barbat este mult mai urata!

Morala: Atitudinea face totul!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
noiembrie 20, 2010

Etichete: , ,
  • Daca e mai grav ca nu le-a inzestrat psihic,decat fizic…De ce ai impartit femeile in categoriile alea,ci nu Inteligente si Proaste?
    Dar ai dreptate in mare masura in ce zici.
    Problema e ca femeile care n-au fost inzestrate de natura…au trait intr-un anumit fel,putin complexat pana la un anumit punct,cand au invatat ce inseamna machiajul cu adevarat,folosind-ul cu cap…au scapat de complexele din antica copilarie,doar ca,a aparut alta problema.Frumusetea,desi artificiala,se urca la cap,la fel ca banii,la fel ca faima si putine stiu sa controleze asta.Dat fiind faptul ca in trecut nu au putut sa profite la maxim de asptectul fizic…acum,si in viitor,va face exces de asa ceva,neconstientizand ca asta e un lucru si mai rau…

  • Pentru ca asta VEZI la o femeie si pentru ca mi-am permis expresia „mari categorii”. Primul lucru este asta, IL VEZI… ulterior vin toate celelalte atributii pe care noi barbatii le sortam, le catalogam si tragem conculzii filtrandu-le. Atributiile…

  • Te pune pe gânduri?

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.