Dezvoltarea inteligenței rezonante

Starea magică de a fi “pe aceeași lungime de undă“ cu cineva este una foarte cunoscută iar beneficiile pe care le aduce le știm cu toții. Atunci, ce-ar fi ca prin exerciții specifice să dezvoltăm această abilitate de a intra în rezonanță cu orice persoană ne dorim și să avem doar relații armonioase? Ce-ar fi să reușim astfel să trecem mereu dincolo de aparențe, de prejudecăți și să putem vorbi de la suflet la suflet cu orice om în orice moment al vieții noastre?

Ce-ar fi să putem accesa prin rezonanță toate frecvențele naturii și să simțim minunata ei putere de renaștere din fiecare primăvară? Ce-ar fi să putem „înțelege” ce ne transmite corpul nostru prin fiecare blocaj pe care îl simțim? Ce-ar fi să putem înțelege energia banilor și să aducem astfel abundența în viața noastră? Ce-ar fi să putem înțelege mecanismul funcționării legii atracției în cele mai mici amănunte?

afis Bucuresti mic
 

Dacă ți-ai pus măcar o dată întrebările astea, sigur te intereseaza workshop-ul la care te invit.  Workshop ce are ca scop stabilirea bazelor teoretice ale conceptului de inteligență rezonantă, prezentarea dovezilor științifice ce permite definirea lui, modalitățile de evaluare și dezvoltare ale inteligenței rezonante și foarte important – îmbinarea acestor informații în exerciții și aplicarea lor directă în situații concrete de viață. Poţi să pui întrebări sau să găseşti detalii pe Facebook si pe blogul Adinei.

Locația: va fi comunicată persoanelor înscrise
Data: sâmbătă 22 și duminică 23 iunie 2013
Program: în ambele zile 10.00 – 15.00
Locuri: 20 paticipanți
Înscrieri și relații suplimentare: adinaamironesei@yahoo.com, tel.  0737313697

 Morala: Cunoașterea trebuie cunoscută.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
iunie 12, 2013

Etichete: , , , ,
 • Ha ! Ha ! Zau, ce vrajeala ! Pai cine are timp sa iti acorde tie timp ca sa intri in rezonanta cu el (sau ea), mai ales in timpul orelor de serviciu. Ma rog, daca e un sef, intri in rezonanta cu el (sau ea) obligat, chiar si fara sa stii aceasta tehnica, pt ca daca nu e sef, nu vad de ce ar trebui sa intri in rezonanta cu altii. Daca e munca in echipa, se va intra ff usor in rezonanta atata vreme cat fiecare stie ce are de facut si e ocupat maj timpului cu a face acel lucru in loc de a intra in rezonanta cu colegii la diverse cafele, iar la sedinte se poate ff usor motai in grup in cea mai mare rezonanta fara a cunoste sau a aplica nici o tehnica, ci asa total natural. Desigur, off serviciu, daca iti e dat sa te intalnesti cu alesl/aleasa inimii si sufletuluitau, veti intra in rezonanta de la D-zeu + mama Natura, fara a invata nici o tehnica ! Desigur, singur autilitate e poate doar aia care se promite de diversi educatori de genul asta, de tehnici de sales/marketing…dar zau pe asta cu rezonanta nu am mai auzit-o inainte, mi se pare chiar haioasa ! Bzzzz ! Te-am hipnotizat ! Vei cumpara 10 pliculete de ceai de afine a 10 Euro pliculetul de la mine, numai de la mine, nu de la supermarketul din colt de unde le-am luat cu 9,99 Euro per pliculet !!!

  • Am sa o rog pe Adina sa-ti explice treaba cu rezonanta. Este cu mult mai profunda decat pare.

  • Dar la ce foloseste ? Ca daca e legata de vanzari, inclusiv a propriei persoane sau a propriilor opinii personale, chiar si pt eventuale cuceriri de dragoste off-serviciu, nu numai la serviciu, efectiv, si cat se poate de sincer, nu ma intereseza…adica nu sunt nici macar in cautare de vreo scoala, sau vreun guru…ca am remarcat ca nu trebuie sa depun eu un efort pt asa ceva, pt ca sunt ei indeajuns de harnici sa ma caute ei pe mine, (am chiar si sedinte corporatiste obligatorii de genul asta, nu numai in timpul liber), cu diverse cursuri de imbunatatire personala, si eficienta in diverse planuri, si daca au grafice in culori dragute ma mai uit si eu la prospectele lor, si imi las imaginatia sa zburde ca nu sunt la o sedinta obligatorie, ci sunt intr-o galerie de arta si admir niste tablouri, etc., chiar mi s-a intamplat sa zic chestii de gen, „vai, dar ce idee buna ! ce rezultate interesante !|, zau, sunt un ipocrit, stiu !! Insa sunt pregatit sa recunosc chiar destul d eserios, adica fara sa fac misto prea mult, ca probabil tocmai de aia, pt ca am fost un elev mediocru si lenes, de aia am ajuns sa lucrez corporatst si, mai rau, chiar sa trebuiasca sa locuiesc la comun in ultima vreme si inca cu o persoana de sex feminin, nu asa asezat la casa mea in propriul meu apartment proprietate personala plus si cu un consort ideal care sa semene in mod preferabil cu Javier Bardem, (desigur NU cel din filmul Eat Pray Love, ci cel din filmul alalaltul in care era gay), si in loc sa am chiar propria mea corporatie, TOCMAI pt ca am fost elev mediocru si nu am participat la aceste cursuri de inteligenta a rezonantei…dar zau, efectiv mie nu mi-a placut la scoala niciodata decat daca era asa cu spectacol, ca la teatru, si daca aceste cursuri au asa un aparat cu beculete, sau un vas din care iese fum, asa ca lampa fermecata a lui Aladin, atunci pot sa prezic ca lectia respectiva imi va face placere si chiar voi retine o gramada de lucruri interesante, (desi desigur total inutile pt mine), etc

   • Foloseste la echilibrul tau. Nu are legatura cu bussinessul. Are legatura cu modul in care tu esti impacat cu tine, cu modul in care gestionezi situatiile din viata ta. Este o chestiune mai degraba spirituala decat materiala, cuantificabila.

 • Te pune pe gânduri?

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.