Doza online II

Doza online. Adică dezbaterea articolelor interesante de săptămâna asta. Am șapte doze pe care ți le recomand cu căldură. A fost o săptămână interesantă în online; a fost o săptămână copilăroasă, cultă pe alocuri. S-a vorbit uneori despre relaxare, alte ori despre copilărie și învățământ. Ia să vedem…

Javra punctează succint câteva trucuri pentru alungarea stresului. Interesant este faptul că nu sunt lucruri ieșite din comun. Numai că lucrurile simple ni se par prea puțin complicate, așa că nu le mai luăm în seamă.

Am citit la Andreea o cugetare interesantă. O privire mai adâncă în prezentul pe care îl experimentăm și un ecou al vremurilor din urmă cu ani bunicei. Vorbim cu pasiune despre nimic.

Mario puncteaza foarte bine problemele din învatământ. Vine cu exemple clare, direct din piață, care nu fac decât să susțină ceea ce intuiam: învățământul încă șchiopătează. Ușurința cu care doamnele învățătoate cataloghează elevii ne amintesc de vremuri pe care le consideram de mult apuse. Dar nu sunt. Un articol foarte bine gândit!

Ești român! Ți-e rușine de condiția ta? Ți-e rușine că ești țăran? Asta ne-a întrebat Spanac săptămâna asta. Un subiect interesant. Supraorășenii încep să se retragă pe la țară considerând asta cel mai bun remediu, iar cei de la țară vor neapărat să nu fie țărani. Un fenomen interesant care merită o dezbatere. Vi-l recomand cu drag.

Vienela a scris pe 1 Iunie ceva care mie mi-a plăcut foarte mult. Nu am dansat decât o vară este un articol care pur și simplu merită citit.

Tot despre copilărie a scris si Andrei, de weekend. Ceva mai cu picioarele pe pământ. Ceva mai normal, mai natural. Un articol în care se regăsesc foarte mulți. Bonus, ne-a amintit de faptul că noile sticle de 2,5 litri la sucuri, au preț de 2 litri. E promoție. Cei care nu au intrat încă la liceu s-au născut cu promoția asta. Lungă promoție…

Cristi lansează o provocare interesantă îndemnându-ne să spunem lucruri bune despre PR-iști. Anunțând pe această cale evenimentul  “PR and the Web“, organizat de Revista Biz.

Bookfest încă se desfășoară, săptămâna care urmează se vor împărtăși impresiile. Le dezbatem împreună. Ați urmărit Doza online de săptămâna aceasta.

Morala: Duminica ia-ți doza online!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
iunie 2, 2013

Etichete: , ,
 • Multumesc mult, mult, pentru recomandare, Razvan.
  Trec maine, cand voi avea mai mult timp, sa vad ce ai mai scris. Duminica placuta sa ai!

  • Pur si simplu mi-a placut povestea, atat. Nu trebuie sa-mi multumesti pentru asta :)
   La fel!

  • Este relativ dur, dar dura este si realitatea. Asta se intampla, ca vrem sau ca nu vrem. Avantajul este ca acum mijloacele de exprimare sunt multiple, online-ul ne ajuta sa raspandim ceea ce unii doar intuiesc.

 • Te pune pe gânduri?

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.