Gata, am dat cartea!

Nu eu, ci inteligența artificială a decis cine primește romanul Duma Key. Eu nu am niciun merit. Îl aveți voi, pentru că ați comentat, alcătuind lista. Și pentru că am spus că există și un premiu surpriză, îmi permit ca măcar de data aceasta să fiu eu cel care decide. Așa că mi-am permis o jurizare total subiectivă. Câștigătorii sunt:

Locul doi, Andreea Alexandra. Și-a câștigat aprecierile mele pentru cele mai frumoase cuvinte. Premiul se poate citi sus în stânga. Va mulțumesc oricum tuturor celor care comentați în general pe-aici. Și în egală măsură celor care doar citesc. Mulțumesc, Andreea!

Locul întâi, cartea, merge la Renata. Așa a decis Random Line Picker-ul. Am atașat dovada. Renata este așadar rugată sa expedieze un mail pe adresa rrimmerr@gmail.com care să conțină adresa exactă de livrare a monstrului de cel puțin un kilogram și jumătate. O carte mare, după cum spuneam. Mulțumesc, Renata!

Morala: Să ne citim sănătoși în continuare! 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
ianuarie 3, 2013

Etichete: ,
  • Asta chiar e o surpriză! Premiul ăsta vine să-mi contrazică lipsa norocului când vine vorba de câștigat ceva fără a fi făcut prea mare efort :) Mă bucur pentru el și îți mulțumesc mult!

    • Ti-am spus ca nu era o chestiune punctuala, ci doar o expresie care sa reliefeze simplitatea concursului. mi-a placut descrierea succinta facuta de Andreea. Foarte putin mai mult decat celelalte :)

  • Te pune pe gânduri?

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.