Grigore și îndrăgosteala

Acum ca miea trecut vanataiea la ochi si la buza sunt fuarte fericit. Po sa merg iar la Mol si sa sa uite toata lumea la mine cand trec io cu mersu meu da jmecher. Ghinionu ma cam urmareste de cand cu schiurile si nu stu ce sa fac, creca ma blestemat vruna care ma vrut si nam bagaton seama. Ca sa sparg ghinionu mam dus si mieam facut abonament la sala si trag din greu de o saptamana vreau sa ma fac malac. Vreau sa fiu iubit!

Nam inteles nicioata cum se iubesc unii o luna, doo, sau cu aniii. Io unu iubec odata, de doo ori, hai de trei si gata. Ce-i aia dragoste? Ca ce stii tu ma cei aia dragoste?….Asa mai zice unii…Pai bine ba astiea destepti care sunteti voi, bulesti odata, maxim trei ori si gata, ce atata dragoste. Dragostea tine maxim o ora! Creca astiea sunt nebuni la cap cu dragostea lor, sa mor io! Cica face dragoste ma, nu mai e futai. La mine e simplu daca fata ii place de tine futai si poate ne mai vedem. Ce io san prost? Unu e grigore Grigore!

Creca io stiu mai bine ca doar am niste ani si po sai invat io poate cum e treaba cu femeile. Am auzit la unii ca face dragoste cu lumanari aprinse cu bete parfumate (ceo fi alea?) cu petale de trandafiri pe jos si to tacamu. Pai ba prostilor la femeie ii place sa o plinbi cu masina, su-io-n suio-n benve si sa vezi ce romantica e cand incepe sa faca glume cu tine pe seama la sex. Da ce sa stie ei? Ei crede ca daca ii ia la femeie o floare gata! Nu e atata de sinplu, va zic io! Nai benve, nai femei, nai femei ej prost! Haha

Mam dus la sala se unfle muschiii pa mine si atuncisa chiear ca numai e nimeni ca mine. Unu e Grigore! La sala este bine doar ca io vreau repede sa se puna pa mine si trag tare si mult. Mai ales ca e si fete acolo sa vezi cum trage Grigore da fea fieare mai ceva ca Bruzli. Si sa vezi cum sa uita femeile pa mine ca ce le mai place cand ma transpir si miros a barbat bine. Ca asa le place dale dracu, stiu io! A fost bine lanceput doar ca am facut o febra musmas musculara si nu mai po sa ma misc. Am loat o pauza ca miea zis instructoru ca daca mai pun mana pa fiare fac ruptura. Instructoru e prost da bubue oricum, habar nare censeamna ruptura, iam zis ca nu fac io cemi zice el si ca maine ma gaseste tot aici. Mia zis sa fac „picioare”, ma pus sa fac tot felu da exerciti. Io iam zis ba ej nebun, io vreau sa se vada muschi la maini, la umeri, sa ma fac mare, nu la picioare. Nu mantelege frate zici cai batut in cap!

Acuma si cu muschi si cu benve frate! Muschiii ii fac repede ca bag ca Berila, da mai tre sami iau benve. Oricum panami iau io il am pe tovarasu meu care mereu ma ajuta si nuj da nimeni seama ca nui masina mea. Oricum e ca si a mea ca ma plimb cand vreau dacai dau ceva la benzina. Parca ma si vad cu atata muschi pe mine si cu doo fetite una instanga siunan dreapta cum rade la mine. Da doamne sa treaca timpu mai repede sa fiu sio odata asa cum vad in filme!

Morala: Iubirea tine putin, maxim o ora!

Grigore este strict un produs al imaginatiei mele, orice aseanare cu realitatea este doar o coincidenta (sau nu?).

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
ianuarie 31, 2011

Etichete: , , ,
  • Te pune pe gânduri?

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.