Am o invitatie la The Mission Dance Weekend 2013

Evenimentul va avea loc pe Plaja Hanul Piraților Năvodari, în perioada 9 -10 August. Nu am cum să ajung așa că voi ceda invitația pentru două persoane oricui se poate bucura de ea. În cazul în care sunt mai mulți care ar dori să meargă, tragem la sorți, utilizând random.org. Se lasă cu bubuială, cu muzica electronică, trance, house sau techno. Preferabil ar fi ca destinatarul invitației să fie din București. Facilităm astfel o predare personală rapidă, cel târziu joi pe la apus. Spune-mi care-i primul lucru care îți vine în minte atunci când te gândești la muzică. Promit că-ți dau o invitație de două persoane la The Mission Dance Weekend 2013.

 

Morala: Dacă muzica este pentru toată lumea, înseamnă că la fel este și cu dansul.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
august 7, 2013

Etichete: , , , ,
  • Este vorba de energie pozitivă. Cumva muzica reușește să-mi transmită energia potrivită pentru starea în care mă aflu. Este ca un fel de „boost” pentru activitatea pe care o fac în timp ce ascult muzică. :)
    P.S. Am scris doar pentru a-ți răspunde. NU vreau să particip la concurs deoarece weekend-ul respectiv e ocupat pentru mine și nu ar fi corect să iau șansa altui participant. :)

  • Te pune pe gânduri?

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.