Like Box

Da domnule, da! Trebuie să ţin pasul cu tehnologia pentru că altfel risc să pierd teren. Nu din punct de vedere imobiliar. Am înţeles că daca ai un website sau blog şi nu i-ai făcut pagină de Facebook esti terminat. Aşa că m-am conformat.  Acum blogul are pagină de Facebook. Ce, el nu e om? De principiu, tot ceea ce apare pe blog va fi publicat şi pe pagina de Facebook Ianculescuhimself.  Înţeleg faptul că accesul la articole va fi mult mai facil, iar tu, cititorule, vei fi în permanenţă conectat la această realitate paralelă a blogului, prin intermediul reţelei tale de socializare preferate.

Te invit pe aceasta cale sa iti manifesti interesul fata de Blog, și șă te implici via Facebook.

Morala: Cine nu are Facebook nu există!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
martie 2, 2012

Etichete: , ,
 • Nu am cont de Facebook, deci nu exist.
  Nu exist, deci randurile astea sunt urme de cutit in vant.
  Felicitari, esti (poate) primul blogger care se converseaza cu o fantoma.

 • Chiar trebuie sa te felicit, esti a treia persoana despre care aflu ca nu are cont de Facebook.
  Functionand pe principiul regula este data de majoritate, esti o exceptie :)

  Citeste printre randuri. Nu este ceea ce pare.

 • Eu mi l-am schimbat singur, pentru ca de pe 7 martie vor trece toate pe timeline.
  Prefer sa-mi pun poza mea decat sa-mi aloce ei cine stie ce balarie sa-mi faca wall-ul praf…

  Mi-am calcat pe inima si l-am schimbat chiar ieri…

  • Adica cum? Cacofonie intentionata, da? Asa-s de cretini sa imi puna ei poza care o vor ei, nu se poate personaliza dupa ce devine obligatorie? Nu m-am interesat prea mult de subiect, doar m-a enervat ca se schimba pentru toata lumea. Sa fie asta imboldul necesar pentru a renunta la facebook?

  • Sarumana! Mi-a parut putin rau cand am renuntat totusi la cele vechi…nu pentru numarul lor, ca nu erau multe, vreo 180, dar erau ale mele :) ce-am ajuns sa discutam :))

 • Stiu exact ce spui. Erau ale tale, te-ai bucurat la fiecare, cum e si normal, pentru ca vezi ca esti apreciat. O sa le faci la loc in no time! :) Si pe urma o sa le inmultesti!

 • Andreea si Razvan, nu va mai panicati atat! Timeline-ul e chiar ok. Eu m-am obisnuit cu el. Se poate inlocui poza aia de cover oricand vrei tu…nu iti pune nimeni poza, nu ti se sterge nimic, sunt doar ordonate altfel si tot ce ai pus tu sunt arhivate, deci ai posibilitatea sa te intorci chiar la inceput, cand ti-ai facut contul si sa vezi ce faceai atunci.

  Pentru firme, blog-uri, samd timeline-ul va fi introdus automat pe 30 martie, iar pentru conturile personale pe 7 martie…deci sfatul meu este sa treceti de acum sa va obisnuiti cu el!

  Functiile sunt aceleasi pentru postari, daca le vreti publice, tag-urile etc… practic i s-a facut o operatie estetica.

 • Te pune pe gânduri?

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.