Remediu împotriva căderii părului

Daca in ultima vreme v-am obisnuit cu reclame cretine, astazi vreau sa vorbim despre o reclama destul de bunicica. Are un mesaj puternic, foarte usor de retinut. S-ar zice ca reclama a fost interzisa de CNA. Nu stiu daca este corect intr-o tara democratica, dar cert este ca nu ar fi corect si nici cinstit ca aceasta reclama sa ruleze in miezul zilei. Prinvind din alt punct de vedere, copii si asa sunt bombardati cu pornografie, deci ce ar mai conta o reclama in plus?

Asa cum probabil v-ati dat seama, este vorba despre un remediu impotriva caderii parului, la femei. Ideea este destul de simpla, exista doua remedii impotriva caderii parului femeilor: sexul si Foltene. Sexul este varianta „babeasca”, iar varianta „medicament” Foltene. Reclama zic eu ca ar fi mers foarte bine pentru radio, asta daca nu chiar asa a fost conceputa, strict pentru radio. Singurul dezavantaj la aceasta reclama este faptul ca numele medicamentului nu prea este scos in evidenta. Mai este si greoi, adica destul de greu de retinut, daca era ceva mai „romanesc” sunt de parere ca ar fi avut un succes colosal. Cei care au gandit reclama au facut-o foarte bine, Brand-ul este scos foarte bine in evidenta, dar numele produsului nu ii ajuta deloc.

De ce spuneam ca este foarte bine gandita? Pentru ca este, asa cum americanii ar numi-o, „catchy”. Da, este foarte catchy, este moderna, este funny si asa mai departe, prinde foarte repede si mai are o calitate de baza: poate tine glumele pentru o perioada de timp. Multe glume care „circula” printre romani au ca sursa de inspiratie reclamele. Pentru a fi mai explicit, reclama asta era in stare sa „faca moda” la glume pentru o bucata de timp. Mai ales printre adolescenti. Daca nu o vedem la TV sau sa o auzim la raido, o putem urmari linistiti pe youtube.

Ce mai doream sa punctez…este dealtfel destul de usor de remarcat faptul ca remediul babesc impotriva cresterii parului poate fi pus in practica doar de catre un barbat. Avem si noi un rol foarte important, iata. Am putea privi si asa lucrurile: femeile cu parteneri au deja un par bogat, iar cele care nu au parteneri pot recurge la varianta Foltene, simplu!

Morala: Mai bine mereu nestresata decat cheala!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
martie 5, 2011

Etichete: ,
  • Remediul babesc o fi bun..dar de cele mai multe ori, in focul momentului poti pierde si p’acolo cateva fire de par :))) Reclama potrivita ar fi fost „dupa o partida de dat vaporul la apa, regenerati-va parul proaspat jumulit cu produsul sus-mentionat”

  • Haha, ce perspectiva buna. Avem totusi acoperire, ca pe de-o parte il smulgem, in timp ce stimulam prin actul in sine, regenerarea lui. De remarcat insa perspectiva ta, la care sincer eu nu m-am gandit cand am scris asta… :))

  • Si eu am avut probleme cu caderea parului, si as vrea sa va ajut, deoarece este o problema foarte stresanta si se cheltuiesc o gramada de bani pe tratamente care nu stii cum vor actiona. Nu vreau sa fac reclama la nici un produs, dar daca aveti probleme cu caderea parului cum am avut eu va invit sa cititi pe blogul meu cum m-am tratat eu cu succes, va multumesc si aveti grija de sanatatea dvs.

    http://regenerareaparului.blogspot.ro/

  • Te pune pe gânduri?

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.