Surpriză

E vară, cad oamenii şi mor pe trotuar, e canicula şi cod verde, o nebunie! Astăzi ţi-am pregătit o surpriză, evident. Dat dispărut în ultima vreme; plecat în străinătate şi revenit cu un alt suflu şi un aer european debordant, trăieşte! Am dovada vie că Grigore trăieşte. Am reuşit să iau legătura cu el, nu mai prierd timpul, vă dau direct copy-paste:

Ba, sa muara feamăli nu va-z plictisit da atata net? Feisbuc, tuitar si nebuneli, tuoata ziua cu telefoanelen mana, nu mai am loc da voi. An-nebunit toata lumea da la o vreme cu internetu. Baetii baeti face combinatii, sa descurca original nu sta pa net. Da hai gata cu astea ca ma grabesc si na-m timp prea mult. Tre sa va zic ca am descoperit fericirea eterna. Nu rade ca asa ie, sa mor. In fiecare zi fericire, cre ca asta e secretu vietii.

Intr-o seara stateam ca adevaratu si fumam pa giam. Jos era fro trei agarici cu cateva fetite. Radea ei acolosa , se ciupea ce killu meu, copiiii ce sa le ceri. Si na-m putut sa stau asa fara sa zic nimica si e-am intrebat daca suntem vecini. Adica daca ei ma cunoaste da nu puteam sai intreb direct ca nu se face asa. Tre sa fiiiii putin inteligent la fazele astea, nu t-ea-runci asa cu capu inainte ca t-o iei in freza. Si ea-m e-am intrebat daca ma cunoaste. Sa vezi ca nu ma stiea.

Si daca nu ma stiea anceput sa se dea la glume cu mine. Ca daca sun jmecher sa cobor, ca dastea. Io nu ca vreau sa ma dau mare, da sa moara Piperuş, io cu dreapta dau mortal si cu stanga putin mai bine. Da astai alta poveste si nu vreau sa va speriiii. Navea rost sai bat ca io sunt un baeat finut, nu fac dastea mai ales cand e si fete da fata. Io o dau numai parten parte si gata. Ca sa le arat cinei sefu, i-eam intrebat ca daca ei sunt destepti sa-mi zica si mie cum fac lezbienele copiiiiii. I-am dat pa spate, jur. Am aruncat tigara si am tras giamu`. De jos se auzea: Ce tigari fumeaza ma asta? Tigari de foi? Uite cum are filtru, de carton.

Ce sa stie ma astia cei fericirea? Niste tarani.

*Nu e joi, dar e joy.

Morala: Fericirea este scurtă, dar este intensă.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
iunie 13, 2012

Etichete: , , , , , , , ,
  • Salut Razvan.
    Poate nu e locul potrivit sa te intreb asta, dar sunt curios chiar acum :) Vroiam sa te intreb daca mai faci muzica sau ai renuntat ? Se anunta ceva proiecte noi RimmeR ?
    Sper sa ma lamuresti si pe mine.
    Numa bine.

  • Te pune pe gânduri?

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.