Voie bună, ani puţini

Se face aşa: se adaugă 1 la orice cifra. În mare, totul a rămas neschimbat. Cam acelaşi gânduri pozitive, poate puţin mai multe şi puţin mai bune. Vârsta te mai calmează, nu te plafonează. Ţi se mai schimbă perspectiva, dar în sens pozitiv. Eşti mai răbdător, te simţi un pic mai înţelept (dar nu mult, că dăunează), râzi mai mult, se micşorează parcă puţin cercul de prieteni, în timp ce numărul cunoscuţilor devine mai mare. Dar cel mai imprtant: te simţi tânar (incă).

Urmeaza un extras din articolul asta, postat pe 23.03.2011,cu exact un an in urma:

Bai, nu mai e niciun secret, astazi fac 25 (se aduna unu) de ani…o varsta frumoasa asa ca cifra, dar destul de mare pentru un copil ca mine. E bine, sunt sanatos, voios si la fel de copil. De la 20 am inceput sa scad, in fiecare an, acum am ajuns la 15 (aici se scade 1). Adevarul este ca prea mari diferente nu simt, doar ca sunt putin (dar putin) mai ordonat si mai cerebral.

Traim in secolul vitezei si acum urarile se transmit pe facebook, myspace, twitter si alte haifaivuri, asta e, ne supunem. Parca anul asta am primit mai multe felicitari ca niciodata, sau am imbatranit si am inceput sa uit anii trecuti. Mie asa mi se pare, ca anul asta m-au felicitat multi copii pe care ii cunosc si ma bucur. Vrau sa va spun ca indiferent cate cadouri primesc, indiferent de valoarea lor, nimic nu se compara cu un sincer „La multi ani!”. Nu stiu daca si voi simtiti asa ca mine, dar eu asa sunt.

Anul pe care tocmai l-am incheiat astazi, cele 365 (se aduna 1) de zile cuprinse intre 23 martie 2010 (se aduna 1) si 23 martie 2011 ( se aduna iarasi 1) a fost poate cel mai bun an pe care l-am trait. Foarte multe lucruri pozitive s-au intamplat, pe toate planurile, si nu o spun doar sa fie spusa, chiar asa s-a intamplat. S-au aliniat Planetele odata si pentru mine…Inchei prin a va ura un sincer „La multi ani voiosi!” si prin a multumi tuturor celor care-mi doresc sincer cele bune!

Morala: Nu conteaza ce varsta ai, conteaza cat simti tu ca ai!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
martie 23, 2012

Etichete: , ,
  • Te pune pe gânduri?

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.