Atmosfera de club

Cluburile atrag ca un magnet sute de mii de oameni. La momentul actual, orice sufragerie dotată cu scaune şi cu câteva boxe, dacă este amplasată central îţi poate aduce o avere. Nu despre cuburi aş vrea să vorbesc însă, ci despre oamenii care populează cluburile. Grosso-modo sunt două tipuri de oameni: cei care consumă băuturi alcoolice în club şi cei care nu consumă. Şi nu este vorba despre bani sau despre cheful de a bea, este ceva cu mult mai profund, din punctul meu de vedere.

Cei care consuma bauturi alcoolice au crescut si traiesc cu ideea ca in club trebuie sa te simti bine, neavand sens sa dansezi fara sa bei ceva. In fond, din punctul lor de vedere, mersul in club inseamna mai mult consum de alcool decat ascultare de muzica sau dans. Si nu ii contrazic. Atmosfera de club este formata dintr-un amalgam de elemente: aglomeratie, fum, muzica, alcool, relatii de-o noapte. Lista poate continua, evident. Dintr-un punct de vedere semi-obiectiv acestia sunt oamenii normali, consumatorii de cluburi care cheltuiesc bani buni pe bautura.

La polul opus insa se afla cei care nu cheltuiesc niciun leut in club. Din diverse motive, spun ei. De cele mai multe ori bautura li se pare prea scumpa, prea prost facute cocktailurile, prea multa apa in vodka, prea slaba tequila. Nu ca ar fi incercat ei bauturile, dar mi-a zis un prieten ca astia pun apa la greu si nu vreau sa beau. N-am inteles niciodata de ce te-ai duce intr-un club doar sa asculti muzica. Relaxare, relaxare, dar parca sa stai sase ore in cur pe scaun si sa asculti muzica aduce mai mult cu o zi de vineri la birou decat cu o seara de sambata in club.

Acestia, cei care nu sunt dispusi sa cheltuie nimic, cei multumiti cu muzica si cu accesul la un WC care parca te intoarce in timp, au o prezenta in cluburi cu mult mai mare decat ceilalti. Dar la ce bun? Muzica poti sa asculti si acasa. Pana la urma ce inseamna atmosfera de club? [Daca e Joi, e voie buna, e cea mai scurta zi.]

Morala: Problema cu anumiţi oameni este că atunci când nu sunt beţi, sunt treji.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
noiembrie 15, 2012

Etichete: , ,

Te pune pe gânduri?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.