Oameni cu funcţii importante

Enjoy the wonderfull Joi. Astazi este joi si suntem fericiti. Eh, cum de ce? Pentru ca e Joi si atat! Mai trebuie altceva? Nu, nu mai trebuie nimic. Astazi vreau sa vorbim despre oameni cu functii importante. Nu neaparat importante pentru noi, dar importante asa in general. Vreau sa vorbim despre functiile pe care le ocupa cei din televiziune/media.

Stie cineva ce functie are Andreea Esca? Ce fisa a postului are? Eu am asa o idee, dar nu o sa o impartasesc cu voi. Nu asta vreau sa dezbatem insa astazi. Astazi vreau sa vorbim despre ipoteze interesante. Spre exemplu: ce s-ar intampla daca intarzie Andreea Esca la munca? V-ati gandit vreodata? Ce se intampla daca Andreea Esca nu ajunge la timp la munca? Se amana stirile de la ora 19:00? Cum ar fi? Stirile de la 19:00 nu au cum sa se amane, pentru ca daca ar incepe la alta ora nu ar mai fi stirile de la ora 19:00. Ar fi stirile de la 19:30, nu? Si daca nu ajunge Esca cine le prezinta? Se practica metoda „varianta de rezerva” ? Sincer, inclin sa cred ca da…

In alta sfera, ce se intampla daca cei care comenteaza un meci important, intarzie la lucru? Daca lipsesc cei doi comentatori, cine va comenta meciul? Se gaseste o improvizatie de moment, se aleg doi baieti buni cu parul `pletit, care vorbesc frumos, carora li se dau doua microfoane si poftim comentati si voi meciul! Ma lamureste si pe mine cineva?

Ce s-ar intampla daca Mihai Petre ar intarzia la munca, exact in ziua in care este in direct emisiunea Romanii au talent? E clar ca emisiunea nu poate incepe fara el, si daca nu poate incepe fara el ce se intampla, se decaleaza ora inceperii emisiunii? Si daca se decaleaza ce se intampla, ne omoara Pro TV-ul cu reclame pana vine Mihai Petre in platou? Acelasi lucru ar fi valabil si pentru Andi Moisescu si in general pentru toate emisiunile in direct.

Sau altfel, la radio, emisiunile zilnice care incep in fiecare zi la 07:00… Ce se intampla daca realizatorul emisiunii intarzie la munca? Nu i-a sunat alarma, i s-a stricat telefonul si doarme pana la 10:00. Cine vine sa-i ia locul? Mai are farmec emisiunea? Nu cred…[Dacă e Joi e voie bună, e cea mai scurtă zi!]

Morala: Persoanele importante nu întârzie niciodată!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
aprilie 21, 2011

Etichete: , ,
  • Astia oricum trebuie sa fie prezenti cu cateva ore inainte si daca nu apar, ii trezeste cineva din somn ca sa ajunga la timp, sau, dupa caz, se cauta o solutie de inlocuire.

  • Te pune pe gânduri?

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.