Postul de J.O.I.

Pentru ca ziua de joi mi se pare cea mai frumoasa zi din saptamana, am sa dedic saptamanal o postare acestei minutate zi…Voi scrie cea mai interesanta idee pe care am atins-o cu gandul, cu sau fara apropiati. Mi s-a parut foarte interesant faptul ca ideea la care am ajuns astazi are oarecum legatura cu ceea ce povesteam aseara. Ii dau drumul…

Vorbeam astazi cu cativa prieteni la birou si incercam sa gasim formula perfecta in ceea ce priveste relatia barbat-femeie, exact, relatia sexuala. Dezbateam academic despre numarul actelor sexuale intreprinse cu consoarta. Cat ar trebui sa fie? de cate ori pe zi (?) sau pe saptamana ar trebui sa se intample…Unii au dat cifre: 2, 3, 7, si asa mai departe. Din punctul meu de vedere numerele sunt irelevante in situatia de fata.

Indiferent insa de numarul exprimat de fiecare, am convenit impreuna ca un numar mare nu este bun…din mai multe motive.

Cel mai important ar fi faptul ca intervine plictiseala, si vorbim aici de relatia cu aceeasi persoana…altul pertinent tinea de faptul ca un numar mare elimina drastic posibilitatile ca actul in sine sa fie ceva special, foarte adevarat si acesta. Cert este ca daca se intampla prea des, nu te mai starneste, devine neinteresant.

Bine, bine, dar unde este legatura cu cheia si cu broasca?

Pai daca faci sex des devine ca si cum ai incuia usa de la intrare, atunci cand pleci din casa. Zi de zi, zi de zi, aceeasi miscare. Mai mult decat atat, ajuns in fata scarii, dupa ce cobori cu liftul te intrebi, bai, dar oare eu am incuiat usa? Nu ti-ai dori sa ai acelasi raspuns in momentul in care, tot cu baietii la o bere raspunzi in aceeasi maniera in momentul in care esti intrebat daca ai facut sau nu sex aseara…„bai , dar oare eu am facut sex aseara?”! Cui ii pasa? nu mai e nimic special. [Dacă e Joi e voie bună, e cea mai scurtă zi!]

Morala: Uşa nu trebuie încuiată des că se strică broasca!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
noiembrie 18, 2010

Etichete: , ,
  • Interesant…m-am gandit si eu la asta,ce-i drept eram singur,poate tocmai daia mi s-a parut tare ce am gandit=)).si verificat.

    Contactul piele masculina,piele feminina…tot intr-o relatie indelungata,din cand in cand,departe de hardcore,si mai stiu eu ce…incercati indiferent de pozitie,sa va acoperiti unu cu altu.Priceless!!

    Gata tac,pa…

  • Te pune pe gânduri?

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.