Alegerea [Scurt metraj]

De WeekEndNiciun comentariu

Ești aici:··Alegerea [Scurt metraj]

Stiu ca stiti ca astazi este Duminica si avem film pe blog…da este, si da, avem film, unul dintre preferatele mele. Asa ca asezati-va comod…Oamenii sunt pusi de multe ori in situatia de a alege. Practic este imposibil sa scapi de treaba asta. Intotdeauna esti pus sa alegi, ca vorbim despre idei, obiecte, trasee de urmat, mijloace de locomotie, job-uri, planuri, destinatii, gadget-uri…uhu…multe! V-ati gandit vreo data la momentul ala de alegere? Adica, ce anume ne impinge sa alegem x si nu y ? Dezbatem asta azi!

Intotdeauna am avut certitudinea ca undeva dincolo de noi exista o forta, un camp energetic al fiecaruia! Ei bine forta asta, energia proprie fiecarei persoane este raspunzatoare de multe, cred eu. Si da, eu fac partre dintre cei care cred ca energia asta intervine de fiecare data in „destinul” nostru daca doriti. Puneam mai sus o intrebare, Cine sau ce ne influenteaza sa alegem ceva anume in momentul in care avem multe alte optiuni? De ce alegem sa ne suim intr-o masina cand am putea sa mergem pe jos? De ce alegem sa mergem pe stanga si nu pe dreapta? De ce alegem sa stam in casa si nu sa iesim?

Nu intamplator am pus intrebarile astea…Cunosc multe cazuri in care mai multi copii au ales sa mearga cu masina, altii au ramas „pe jos”, iar masina respectiva a ramas intr-un stalp, au murit toti! Ce i-a determinat pe ceilalti sa aleaga varianta mersului pe jos? O alegere inteleapta, au inselat moartea practic, nu? Pe acelasi principiu alegi sa ramai in casa in ziua in care s-a rupt un pom si a cazut peste intrarea in bloc; alegi sa mergi pe stanga si vezi cu stupoare ca pe dreapta a cazut acoperisul ranind grav multe persoane…intelegeti problema? O intelegeti ca sunteti copii destepti!

Am ales pentru astazi un film foarte interesant, a carui perspectiva ne raspunde noua la problemele ridicate astazi. Dureaza 7 minute, este un film de scurt metraj care pe mine m-a intors pe dos. Va doresc vizionare placuta, merita!

Morala: Alegerile pe care le faci nu te influențeazp doar pe tine!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus