Himself

Răzvan Ianculescu, erou într-o misiune care înflorește pe masură ce intru și câștig provocarile pe care le întâmpin în viață.

Scriu din: suflet și 2010.
Despre: oameni și trăirile lor, patternuri comportamentale, SF și realitate, uneori  filme și cărți.
Îmi place să: fac și să fiu.
Prefer să: pun întrebări și să cunosc.
Cred că: nimic nu este întâmplător.
Știu că: încă nu știu mare lucru.
Moto: tu ești sinele adormit care se crede Eu într-o lume a aparențelor.

 

M-am întrupat

Odată cu primăvara –  perfect sănătos – urmare a unei frumoase relații de dragoste care încă se continuă. Dacă până la majorat eram fascinat de misterul cifrelor și căutam să le înțeleg, psihopragul de 18 ani mi-a schimbat perspectivele fără să simt.  Am descoperit astfel,  încet, că sunt un om al cuvintelor. Îmi face mare plăcere să scriu despre orice găsesc interesant. Cred în libertate în toate formele sale, manifestată oricum, oricând. Ader la gândul că energia pe care oamenii o manifestă se va întoarce cu același sens la ei, mai devreme sau mai târziu. Sunt de părere că timpul nu există. Iubesc oamenii în general și îi admir pe cei care-și pun întrebări și care caută răspunsuri la ele, indiferent de forma lor.  Admit că suntem diferiți. Apreciez sinceritatea și creez cadre care s-o faciliteze. Îmi plac oamenii și sunt de părere că nimic nu poate fi mai interesant decât modul în care ei își creează realitatea. Altfel fac, sunt și simt la fel ca oricare altul – Unic.

Am atenție sporită pentru

Oameni și relațiile dintre ei; comunicare și persuasiune; inovație și idei neconvenționale, istoria veche și foarte veche, astre și constelații; online și social media; filme și cărți.

Lucrez sau am lucrat în

Comercial, marketing, dezvoltare, vânzări, turism, piețe de capital, b2b, bănci.

Aș revedea oricând cu plăcere

I Origins, Doctor Strange, Lock Stock and Two Smoking Barrels, DMT: The Spirit Molecule , Shatchm Captain fantastic, K-pax,  Her, Looper, The Scribbler, OtherLife, Ghost in the Shell,  Split, Enemy, Dallas buyers club, Anna (Mindscape), Trance, Cloud Atlas, Limitless, Avatar, Mr. Nobody, Inception, Shutter island, Candy, Shelter, The machinist, 1408, Fight club, Pi, Meet Joe Black, Atonement, In time, Eternal sunshine of the spotless mind, Se7en, Sin City, Requiem for a dream, The number 23, Memento, Dark City, The Sixth Sense, Matrix, Kill Bill, The game, Four rooms, Reservoir Dogs, Pulp fiction.

Ador serialele orginale ca

Westworld, American Gods,  Hannibal, Fringe, Game of thrones, Sherlock Heroes, House of cards, Vikings, Touch, Gotham.

Am citit pe nerăsuflate

Cântec de gheață şi foc, Bântuiții, Rant, Sufocare, Jurnal, Misery, Shining, Povestea lui Lisey, Casa întunericului, Noaptea lupului, Trilogia cercului, Amintirile rechinului, Gargui, Colectionarul, Magicianul, Cel mai iubit dintre pământeni, Opiu, Șobolanul, Substanța M, Ubik, Clanurile de pe Alpha, Sanctus, Maestrul și margareta, Îngeri și demoni.