Candy [Lung metraj]

Am vazut un film foarte tare, pe care vreau sa vi-l recomand si voua. Filmul se numeste Candy si din punctul meu de vedere nu are farmec daca il vezi perfect treaz si nemancat. Pentru ca sunt idei pe care nu le poti receptiona in stare plata. Anumite mesaje transmise prin intermediul imaginilor se lipesc de creier mult mai bine in contextul unei altfel de stări. Filmul poate fi inteles ca o veritabila campanie antidrog sau poate fi interpretat ca o veritabila lectie de viata. Este un film dur, despre un subiect sensibil: consumul de droguri.

Viata reprezinta cu mult mai mult decat suma micilor placeri legale sau ilegale pe care ti le ofera. Diferenta dintre oamenii puternici si cei slabi este facuta de capacitatea lor de a se opri atunci cand trebuie sa se opreasca. Atasez trailer-ul filmului, insa va recomand cu mare drag varianta full a filmului. Pe mine m-a impresionat, iti da foarte multe tripuri diferite si e foarte frumos realizat. Va las sa le descoperiti si voi.

Morala: Cand poți să te oprești nu vrei, iar când vrei să te oprești nu mai poți.

iunie 5, 2011

Etichete: , ,
  • Îmi propusesem să îl văd cu ceva timp în urmă. Nu mai știu de ce nu am reușit, dar revederea trailer-ului mi-a stârnit iar pofta de a vedea filmul, alături de întrebarea foarte nelămurită: „eu de ce nu am văzut, totuși, până acum filmul ăsta?” E bine să îți mai amintească cineva una, alta…

  • Am vazut filmul cam acum un an. Este de.a dreptul superb. Heath Ledger a jucat in filme bune.. Totusi este ironic..el a murit din cauza unei supradoze..

  • Te pune pe gânduri?