Fast and Furious 7 este un film interesant

Filme3Comentarii

Ești aici:··Fast and Furious 7 este un film interesant

Nu sunt fan mașini tunate și curse ilegale. Nu mai mult decât media pe segmentul masculin. Fast and Furious este deja un brand și nu cred că-s mulți cei care nu au auzit niciodată de film. Mărturisesc faptul că am fost uimit să aflu că s-a ajuns deja la al șaptelea capitol. Nici nu am simțit curiozitatea de a recupera capitolele pierdute. Am mers la film fără nicio așteptare, curios și eu, ca voi toți să aflu ce surprize mai poți stoarce dintr-o idee care părea cel puțin uzată; mai ales în lumina decesului lui Paul Walker. Ei bine,  filmul m-a surprins într-un mod cât se poate de plăcut.

Personajele deja le știm. Mașinile deja le știm. Manevrele pe care le fac protagoniștii sunt în mare măsură cunoscute și ele. Punctele de interes din film au fost altele. Am urmărit cu atenție povestea și modul în care cei implicați au reușit să o susțină. Este totuși un film lung, puțin peste 130 de minute, care nu m-a plictisit deloc. Ba dimpotrivă, m-a ținut în priză în permanență, iar pentru gusturile mele, ăsta este ingredientul magic: captarea atenției.

Dacă în trecut focusul era pe mașini și pe sunete de motoare turate, de data aceasta lucrurile s-au desfășurat altfel. Băieți cu mușchi și cu mașini interesante  care se vânează încercând să se răzbune. Pentru fanii genului, pe Jason Statham îl veți regăsi într-o ipostază pe care eu am găsit-o interesantă, jucând rol negativ. Mai încruntat, mai rău, mai bătăios decât îl știați. Da, se poate. Îmbătrânește ca vinul, aparent. Fără să stric surpriza, se va înfrunta cu  Dwayne Johnson și cu Vin Diesel, în genul bătăilor de stradă. Cine câștigă? Publicul, sigur.

Mi-a plăcut povestea și acțiunea. Mi-au plăcut dialogurile, relațiile dintre personaje și modul în care ele s-au mișcat. Au fost momente interesante în care violența s-a schimbat în calm, calmul în viteză și viteza în lacrimi. Toate împletite cât se poate de natural. Locațiile în care s-a filmat sunt ofertante și spectaculoase, însă și asta veți descoperi investind două ore într-un film cel puțin interesant, care mi-a plăcut. În sală s-a aplaudat, s-a râs și s-au șters lacrimi răzlețe. Filmul este distribuit de RoImage și va rula în cinematografe începând cu 03 aprilie 2015.
Pentru mine, Fast and Furious 7 a fost un film de 7,5 din 10.

Nu-mi fac prieteni, îmi fac familie.

3 gânduri despre „Fast and Furious 7 este un film interesant”

  1. L-am vazut vinerea trecuta, e de 7. Pe langa scenele exagerbate de actiune, are momente comice destul de reusite. M-as mai duce la el doar pentru final, a fost…touchin’ :)

  2. Este interesant filmul , si mie mi-a placut si mai ales merita vazut la un sistem CineMate15 . Este o diferenta uriasa , calitatea sunetului este una ireprosabila, parca te simti ca esti prezent in actiune . Sigur o sa imi iau si eu , noroc ca am vazut aceasta diferenta la prietenii mei .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus