Eu mă gândeam. Tu te gândeai?

Eu mă gândeam. Tu te gândeai?

Răzvan Ianculescu

Comandă cartea

Romanul Aici, acum: Astăzi este un puzzle imens care așteaptă cuminte să fie descifrat, oricând. Mi-am dat libertatea să scriu inedit.  Întreaga acțiune se petrece pe parcursul unei singure zi, fiind întotdeauna relatată la persoana întâi. Povestitorul nu există, l-am ucis pentru că vreau să dau șansa fiecărui cititor să îmbrace mantia povestitorului. Mi-am propus să-l transpun în mod total pe cititor în universul imaginat în carte, univers aflat la granița atât de fină dintre real și fantastic. Și câți cititori, atâția povestitori, atâtea soluții pentru a pune împreună piesele de puzzle.

Romanul dezvoltă fin un drum inițiatic cifrat, pe care Eroul pășește natural, culegând indicii de la toate celelalte personaje cu care intră în contact, indicii cu care el și doar el poate decripta sensurile drumului. Puse într-un buchet imens, se regăsesc toate cugetările sale, toate căile prin care el despică realitatea în încercarea de a înțelege esențialul: ce sau de ce se întâmplă tot ceea ce i se întâmplă. Cu fiecare capitol parcurs, se dezvăluie noi și noi înțelesuri, iar realitatea se îndoaie exact atât cât să permită înțelegerea ei, chiar dacă uneori, cel puțin aparent, pare complicat sau chiar imposibil.

Sincronicitatea,  numerologia, astrologia, credința,  secretele, psihanaliza sau iluminarea sunt doar câteva dintre conceptele pe care se sprijină întreaga acțiune a romanului.  Astfel, în spatele oricărei interacțiuni stau bine-ascunse indicii pe care Eroul le află împreună cu cititorul. Uneori pe căi simple, alteori complicate. Decodarea sensurilor complexe va fi posibilă abia după ce ultimele rânduri au fost parcurse. Cititorul are astfel șansa nu doar să-l înțeleagă în totalitate pe Erou, ci să se înțeleagă în cel mai intim mod pe sine.

Aici, acum: Astăzi prezintă un cadru științifico-fantastic subtil, care prinde o poveste în poveste de dragoste, sub o umbrelă  transparentă a cunoașterii universale, condimentată cu înțelesuri dintre cele mai ascunse. Cheia de acces pentru a putea decoda întreaga imagine, pentru a putea pune cap-la-cap toate bucățile puzzle-ului,  este chiar parcurgerea integrală a romanului. Ca un bonus, designul coperții va face cu adevărat sens abia după ce romanul a fost parcurs în totalitate.

Romanul Aici, acum: Astăzi se poate comanda completând formularul de mai jos. Se livrează prin curier oriunde în România, cost 30 Lei + taxa de livrare 13 Lei. Plata cash la primirea coletului.

Alternativ, se poate comanda și prin rețeaua eMag.

Informații utile:
♦ plata se face ramburs la primirea coletului livrat de Bookurier sau Sameday, iar costul de livrare este în totalitate suportat de către destinatar (13 Lei);
♦ orice comandă finalizată cu succes va fi expediată în cel mult 2 zile lucrătoare;
♦ comenzile mai mari de 5 volume necesită o confirmare telefonică suplimentară;
♦ prin apăsarea butonului de trimitere a comenzii se admite faptul că datele completate sunt reale și corecte și se aceptă termenii și condițiile de funcționare a site-ului;
♦acest formular conține date cu caracter personal care se prelucrează conform Regulamentului UE 2016/679.