15/05/2018

Comandă Cartea Aici Acum: Astăzi

Romanul „Aici acum: Astăzi” este un puzzle imens care compune o imagine despre Cunoașterea de Sine.

Într-un viitor nedeterminat, se țese fin o poveste de dragoste, plimbată pe un drum inițiatic cifrat. Eroul pășește natural, culegând indicii de la toate celelalte personaje cu care intră în contact, indicii cu care el și doar el poate decripta sensurile drumului. Puse într-un buchet imens, se regăsesc toate cugetările sale, toate căile prin care el despică realitatea în încercarea de a înțelege esențialul: ce sau de ce se întâmplă tot ceea ce i se întâmplă. Exact la fel ca tine.

Cu fiecare capitol parcurs, se dezvăluie noi și noi înțelesuri, iar realitatea se îndoaie exact atât cât să permită înțelegerea ei, chiar dacă uneori pare complicat sau chiar imposibil.Numerologia, astrologia, dezvoltarea personalădecodarea, psihanaliza sau iluminarea sunt doar câteva dintre conceptele pe care se sprijină întreaga acțiune a romanului, Aici acum Astazi.  Astfel, în spatele oricărei interacțiuni stau bine-ascunse indicii pe care Eroul le află împreună cu cititorul. Decodarea sensurilor complexe va fi posibilă abia după ce ultimele rânduri au fost parcurse. Cititorul are astfel șansa nu doar să-l înțeleagă în totalitate pe Erou, ci să se înțeleagă în cel mai intim mod pe sine.

Pentru a putea decoda întreaga imagine, pentru a putea pune cap-la-cap toate bucățile puzzle-ului,  va fi nevoie de multă răbdare. Cheia de acces este chiar parcurgerea integrală a romanului „Aici acum Astazi”. Ca un bonus, designul coperții va avea cu adevărat sens abia la final. Se poate comanda prin completarea formularului de mai jos sau prin rețeaua eMag.

Comandă romanul „Aici, Acum: Astăzi” / Preț 55 lei – transport inclus

Stradă / Număr / Bloc / Scară / Apartament

PREȚUL UNEI CĂRȚI ESTE DE 40LEI. TAXA DE LIVRARE PRIN CURIER ESTE DE 15LEI.
COLETELE SUNT EXPEDIATE IN 1-2 ZILE.
ACEST FORMULAR CONȚINE DATE CU CARACTER PERSONAL CARE SE PRELUCREAZĂ CONFORM REGULAMENTULUI UE 2016/679.
VEZI TERMENII ȘI CONDIȚIILE.

Sus