Candy [Lung metraj]

Filme5Comentarii

Ești aici:··Candy [Lung metraj]

Am vazut un film foarte tare, pe care vreau sa vi-l recomand si voua. Filmul se numeste Candy si din punctul meu de vedere nu are farmec daca il vezi perfect treaz si nemancat. Iti trebuie o stare – se impune sa fii atent – sunt idei pe care nu le poti receptiona in stare plata. Anumite mesaje transmise prin intermediul imaginilor se lipesc de creier mult mai bine in atentie. Filmul poate fi inteles ca o veritabila campanie antidrog sau poate fi interpretat ca o veritabila lectie de viata. Este un film dur despre consumul de droguri.

Viata reprezinta cu mult mai mult decat suma micilor placeri legale sau ilegale pe care ti le ofera. Diferenta dintre oamenii puternici si cei slabi este facuta de capacitatea lor de a se opri atunci cand trebuie sa se opreasca. Atasez trailer-ul filmului, insa va recomand cu mare drag varianta full a filmului. Pe mine m-a impresionat, iti da foarte multe tripuri diferite si e foarte frumos realizat. Va las sa le descoperiti si voi – va recomand Candy.

Morala: Cand poți să te oprești nu vrei, iar când vrei să te oprești nu mai poți.

5 gânduri despre „Candy [Lung metraj]”

  1. Îmi propusesem să îl văd cu ceva timp în urmă. Nu mai știu de ce nu am reușit, dar revederea trailer-ului mi-a stârnit iar pofta de a vedea filmul, alături de întrebarea foarte nelămurită: „eu de ce nu am văzut, totuși, până acum filmul ăsta?” E bine să îți mai amintească cineva una, alta…

  2. Am vazut filmul cam acum un an. Este de.a dreptul superb. Heath Ledger a jucat in filme bune.. Totusi este ironic..el a murit din cauza unei supradoze..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus