Editura ALL oferă cărți pe viață

Astăzi, de Ziua Internațională a Cărții, prietenii de la Editura All lansează un concurs de mare angajament. Pe scurt, ai ocazia să câștigi toate cărţile din colecţia Strada Ficţiunii apărute până în momentul desemnării câştigătorului, plus cele care vor apărea de acum încolo. Până acum, colecția numără 55 de titluri. Tentant? Foarte, zic eu. Campania începe astăzi, 23 aprilie 2013 și se va termina la aceeași dată, anul viitor. Detalii:

Cine poate participa?

La campania Citeşte şi câştigă cărţi pe viaţă din colecţia Strada Ficţiunii poate participa orice persoană care are un blog, pe care scrie în limba română, constant (cel puţin un post pe săptămână), ordonat şi corect gramatical. Organizatorii își rezervă dreptul de a alege bloggerii participanţi şi de a respinge recenziile dacă normele gramaticale sau de sintaxă sunt încălcate.

Ce trebuie să faci?

Trebuie să scrii recenzii la cărţile din colecţia Strada Ficţiunii. Recenziile trebuie înscrise în campanie prin trimiterea unui link către articol pe adresa loredana [punct] modoran [at] all [punct] ro şi prin postarea lui în grupul de Facebook vALLuntar cu menţiunea “Pentru campanie Citeşte şi câştigă cărţi pe viaţă din colecţia Strada Ficţiunii”.

Cine câştigă?

Este desemnat câştigător participantul care are cele mai multe recenzii înscrise în concurs. Simplu. În caz de egalitate, criteriul de departajare va fi numărul comentarilor date la recenziile respective. Regulamentul complet se găsește aici, iar comunicatul aici.

Morala: Un singur prieten rămâne neschimbat, cartea.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
aprilie 23, 2013

Etichete: , , ,
    • Sa fie, eu oricum citesc, daca reusesc sa ma adun sa le si recenzez si sa plantez aici recenziile ar fi perfect. Vom vedea, este un pariu pe care-l fac in primul rand cu mine. Avantajul este ca deja am cateva romane bune citit pe care nu le-am recenzat. Imi va fi usor sa scriu despre ele :)

    • Da, da, de partea cu recenzatul mă țin și eu mai greu. Mi s-au adunat și mie multe cărți despre care aș fi vrut măcar 2-3 rânduri să scriu, să nu uit niște lucruri. Dar îmi bubuie licența în cap în perioada asta :))
      Păăăi, până la anul ai timp :D Deși trece repejor, cred.

  • Te pune pe gânduri?

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.