22/07/2023

Comandă Tablou Mandala

Eu Sunt Universul” este o colecție de Mandale desenate manual, folosind în mod intenționat anumite culori. Fiecare este construită atent în jurul unui Element central și propune să pătrundă în esența lui, facilitând o călătorie unică.

Sânge, Curaj, Lumină, Natură, Apă, Pace și Regalitate – acestea sunt temele abordate. Mandala te va purta de fiecare dată într-o călătorie unică. Iar ficare moment de contemplare va dezvălui noi simbolui care vor schimba în mod natural percepția asupra întregii povești – noi înțelesuri. Povestea începe întotdeauna din centrul mandalei și creeaza impresia că se termină undeva spre extremitățile sale.
În realitate însă, călătoria nu se va termina niciodată!

Tablourile pot fi comandate online, completând formularul din subsolul paginii.

  • pânză Canvas – calitate muzeală.
  • rezistență la apă și decolorare.
  • înrămare ascunsă pe șasiu de lemn 2cm.
  • dimensiune : 70x70cm sau 40x40cm.
  • preț tablou 70x70cm – 280 Lei
  • preț tablou 40x40cm – 180 Lei.

Eu sunt Sânge / creația, călătorie al cărui drum gravitează în jurul conceptului de naștere – viață și propagarea ei în mod natural. De la formă la elementele prinse, se propune atingerea energiei procesului complex prin care se creează viață.


Eu sunt Curaj / lupta cu propriile temeri via curajul de a le înfrunta. Cum curajul este o chestiune cât se poate de abstractă, iar accesul la el se face exclusiv din interiorul fiecăruia, elementele prezente aici țin mai degrabă de hiberbolizarea fricii, la modul universal.


Eu sunt Lumină / conturarea ideii profunde de transformare, de evoluție până la strălucire. Exploatând ideea că nimic nu se pierde, totul se transformă, mandala creionează fin un ciclu complet în care transformarea este continuă. Nimeni și nimic nu moare, totul făcând parte dintr-un ciclu cosmic imens.


 Eu sunt Natură / întoarcerea la rădăcini și comuniunea cu natura. Omul este o ramură a tot ceea ce este viu, iar a fi parte din natură echivalează cu a o proteja. Armonia și echilibrul din natură sunt aspecte pe care oamenii încă învață să le dobândească. Suntem parte dintr-un ecosistem planetar care pe uscat, în mod pur natural, ar fi fost verde – plin de viață sălbatică, în toate formele.


Eu sunt Apă / poveste fără sfârșit, care începe în adâncuri, atinge uscatul și se continuă pe cer. Apa este un element vital, iar traseul omului de-a lungul evoluției se confundă cu prezența apei. Atmosfera este una calmă, la fel ca apa. Mandala propune o energie odihnitoare, capabilă să ajute la reducerea stresului – zona de pacifism și evitare a conflictelor.


Eu sunt Pace / atingerea stării de meditație, de transcendere a tuturor problemelor lumești. Forma și culoarea induc ideea de centru de greutate, de centru al intelepciunii. Atingerea sentimentului de pace, la nivel de individ, înnobilează – pentru că această stare de pace se însoțește mereu cu ideea de acceptare.


Eu sunt Rege / proiectarea sentimentului de lipsă totală de griji. Energia propusă este cea ascociată copilăriei și adolescenței – atunci când omul aflat la început de drum simte efectiv că poate muta munții. Visează că fără niciun efort, poate face orice, oricând, oriunde – fără nicio piedică, fără nicio grijă.


Formular pentru Comandă Tablou Mandala – comenzile sunt livrate în 7-10 zile.

  • Pânză Canvas de calitate muzeală, rezistentă la apă și decolorare.
  • Înrămare pe șasiu de lemn – 2cm – ramă ascunsă,
  • Dimensiune tablou 70x70cm sau 40x40cm.
  • Preț tablou: 70x70cm280 Lei / 40x40cm – 180 Lei
Stradă / Număr / Bloc / Scară / Apartament

PREȚUL UNUI TABLOU ESTE DE 280 LEI (70x70cm) sau 180 LEI (40x40cm) / TRANSPORT INCLUS.
COLETELE SUNT EXPEDIATE IN 7-10 ZILE.
ACEST FORMULAR CONȚINE DATE CU CARACTER PERSONAL CARE SE PRELUCREAZĂ CONFORM REGULAMENTULUI UE 2016/679.
VEZI TERMENII ȘI CONDIȚIILE.

Sus