22/07/2023

Comandă Tablou

Toate tablourile prezentate sunt creații proprii, lucrate manual. Ancorat in geometria sacră, utilizez exclusiv elemente naturale cu semnificații spirituale, simboluri și înțelesuri profunde. Toate culorile alese au corespondent direct în natură. Având rădăcini adânci în diferite culturi și filozofii, formele geometrice precum cercul, triunghiul, pătratul și alte simboluri matematice sunt folosite pentru a exprima ordinea, proporția și armonia în creație, iar aceste concepte sunt direct asociate cu principii spirituale și metafizice.

Pânză canvas, calitate muzeală
Resistență la apă și decolorare
Înrămare ascunsă pe cadru din lemn
Dimensiuni tablou:
40x40cm sau 70x70cm


– CLEPSIDRA –
În concepția ciclicității timpului, trecutul, prezentul și viitorul sunt percepute ca elemente interconectate, formând un lanț perpetuu de evenimente care se repetă într-o succesiune nesfârșită. Această perspectivă sugerează că istoria nu este un simplu șir liniar de evenimente, ci o spirală continuă cu lecții.


LIBERTATE

– LIBERTATE –
Un cerb cu coarne impunătoare apare din pădurea de brazi. Învăluit în razele de aur ale lunii, sub privirea sa caldă și atentă, munții măreți se înalță în fundal, oferind o perspectivă unică asupra libertății ce se desfășoară în mijlocul naturii sălbatice.


EU SUNT SÂNGE
Creația, călătorie al cărui drum gravitează în jurul conceptului de naștere – viață și propagarea ei în mod natural. De la formă la elementele prinse, se propune atingerea energiei procesului complex prin care se creează viață.


EU SUNT CURAJ
Lupta cu propriile temeri via curajul de a le înfrunta. Cum curajul este o chestiune cât se poate de abstractă, iar accesul la el se face exclusiv din interiorul fiecăruia, elementele prezente aici țin mai degrabă de hiberbolizarea fricii, la modul universal.


EU SUNT LUMINĂ
Conturarea ideii profunde de transformare, de evoluție până la strălucire. Exploatând ideea că nimic nu se pierde, totul se transformă, mandala creionează fin un ciclu complet în care transformarea este continuă. Nimeni și nimic nu moare, totul făcând parte dintr-un ciclu cosmic imens.


– EU SUNT NATURĂ
Întoarcerea la rădăcini și comuniunea cu natura. Omul este o ramură a tot ceea ce este viu, iar a fi parte din natură echivalează cu a o proteja. Armonia și echilibrul din natură sunt aspecte pe care oamenii încă învață să le dobândească. Suntem parte dintr-un ecosistem planetar care pe uscat, în mod pur natural, ar fi fost verde – plin de viață sălbatică, în toate formele.


– EU SUNT APĂ
Poveste fără sfârșit, care începe în adâncuri, atinge uscatul și se continuă pe cer. Apa este un element vital, iar traseul omului de-a lungul evoluției se confundă cu prezența apei. Atmosfera este una calmă, la fel ca apa. Mandala propune o energie odihnitoare, capabilă să ajute la reducerea stresului – zona de pacifism și evitare a conflictelor.


EU SUNT PACE
Atingerea stării de meditație, de transcendere a tuturor problemelor lumești. Forma și culoarea induc ideea de centru de greutate, de centru al intelepciunii. Atingerea sentimentului de pace, la nivel de individ, înnobilează – pentru că această stare de pace se însoțește mereu cu ideea de acceptare.


– EU SUNT REGE
Proiectarea sentimentului de lipsă totală de griji. Energia propusă este cea ascociată copilăriei și adolescenței – atunci când omul aflat la început de drum simte efectiv că poate muta munții. Visează că fără niciun efort, poate face orice, oricând, oriunde – fără nicio piedică, fără nicio grijă.


Pânză canvas, calitate muzeală
Resistență la apă și decolorare
Înrămare ascunsă pe cadru din lemn
Dimensiuni tablou:
40x40cm sau 70x70cm
Prețuri tablou:
200 lei (40x40cm) / 290 LEI (70x70cm)
TRANSPORTUL INCLUS!


Stradă / Număr / Bloc / Scară / Apartament

PREȚUL UNUI TABLOU ESTE DE 290 LEI (70x70cm) sau 200 LEI (40x40cm) / TRANSPORTUL ESTE INCLUS.
COLETELE SUNT EXPEDIATE IN TERMEN DE 7-10 ZILE DE LA DATA PLASĂRII COMENZII.
FORMULARUL DE COMANDĂ CONȚINE DATE CU CARACTER PERSONAL CARE SE PRELUCREAZĂ CONFORM REGULAMENTULUI UE 2016/679.
VEZI TERMENII ȘI CONDIȚIILE.

Sus