Magnetic man – Perfect stranger

Cred ca ţi-am mai spus că muzica nu se împarte pe genuri din punct de vedere al ascultătorului simplu. Muzica se împarte în muzică de ascultat şi restul. Fie că este la modă sau nu, fie că este electronică sau clasică, muzica bună se ascultă şi atât. Trupa cu care vreau să-ţi fac cunoştinţă astăzi se numeşte Magnetic man şi îmbină perfect clasicul cu modernul. Dacă deja o ştiai, sigur îţi face plăcere să o reasculţi, daca nu, volum în boxe şi foi subţiri. Enjoy!

Morala: Dacă eşti în căutare de varietate, trebuie să călătoreşti.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
noiembrie 24, 2012

Etichete: , ,
  • Tu esti chiar priceput la muzica asa ca abia astept sa vad ce raspunzi la cate vrei din cele 20 de intrebari ale Lepsei Muzicale la care tocmai te-am invitat (daca iti face placere, desigur) ! Beneficiul meu (pe care ma straduiesc sa il obtin pe gratis, asa mura in gura, asta si a propos de articolul tau care urmeaza dupa asta), e ca sper ca voi primi recomandari muzicale cat mai diverse si mai interesante de la cat mai multi oameni, asa ca am invitat o gramada de bloggeri + extind invitatia oricui altcuiva ar putea fi interesat ! Orice muzica e OK, clasica, moderna, simplu melodica sau cu text, etc.

    • Am vazut Leapsa, e foarte tare, si promit sa o pun pe blog, dar nu am cum sa pun clipuri, am sa-ti pun linkuri cu piesele, pentru ca nu-mi place dezordinea pe blog :)

      Frumoasa initiativa, o salut!

  • Te pune pe gânduri?

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.