Taxele și impozitele pot fi plătite cu cardul

Deschizi o ușă grea și te izbește un aer cald, încărcat cu un miros greu. Parfum, sudoare și lemn vechi. Așa miroase în orice incintă unde oamenii stau la coadă pentru a-și plăti dările către stat. Ca orice lucru pe care trebuie să-l execuți pănă la o anumită dată, plata impozitelor este amânată până pe ultima sută de metri. Motiv pentru care ești dispus să-ți sacrifici prețiosul timp liber stând la coadă și evitând astfel penalizările. Evitând un alt drum către aceeași clădire. Evitând alți nervi. Dar plata cu banii în mână nu este singura soluție.

Nu trebuie neapărat să stai la coadă pentru a-ți plăti taxele și impozitele.  Ele pot fi plătite fără probleme online sau la POS-urile instalate la ghiseele administrațiilor fiscale. Se pot obţine informaţii utile cu privire la plata taxelor și impozitele de aici. Devine un lucru din ce în ce mai util. Deși romanii sunt usor retienți la schimbări, comoditatea începe să îi determine pe țoți să apeleze la soluțiile cele mai simple. La orice ora din zi și din noapte poți plăti online. Durează câteva minute, eviți mirosurile, eviți nervii, câștigi timp și rezolvi problema. Oamenii au pus la punct un sistem de plăți care funționează, chiar și o listă cu primăriile care acceptă plata cu cardul. Lista poate fi accesată aici.

Mai mult, înscrierea în aplicația pentru plata online a taxelor și impozitelor  îți poate aduce unul din cele două smartphone-uri Samsung Galaxy SIII. În perioada februarie – martie 2013 toate primăriile care acceptă plata cu cardul pentru taxe și impozite se întrec în competiția Orașul Viitorului. O inițiativă interesantă care merită susținută și apreciată.

www.impozitecucardul.ro

Morala: Taxele și impozitele pot fi plătite și cu cardul!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
 • N-ai idee de cat timp asteptam asa ceva! Sper doar sa implementeze chestia asta LA TOATE institutile statului la care trebuie sa platesti. Si sa inceapa va rog cu Trezoreria care in secoului 21 nu accepta plati cu cardul.

  • Nu esti singurul care astepta.
   Cum in ultima vreme toata lumea functioneaza intr-o veritabila criza de timp liber cred ca este o solutie foarte buna pentru toti.
   Si pentru cei care colecteaza si mai ales pentru cei care platesc.
   win-win cum zice francezul :)

 • Te pune pe gânduri?

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.