Filmul de duminica asta este foarte intrigant. Astazi vorbim despre personalitati multiple. Mie mereu mi s-au parut fascinanti (spre horror) oamenii care dezvolta personalitati multiple. Cert este ca am vazut si multe filme foarte bine realizate pe tema asta, foarte multe documentare si cam toate converg catre aceeasi idee: este real, se intampla. Nimeni nu prea poate sa explice insa fenomenul. Il dezbatem azi!

Personalitate multipla are oricine, pana la urma urmei, sub forma incipienta, evident. O putem denumi formal caracter…Dar ceea ce ma fascineaza este faptul ca cei recunoscuti la nivel global ca fiind „fenomene” au personalitate multipla foarte bine conturata. Spre exemplu un barbat, mai are ca personalitati inca o femeie si un alt barbat, dar care nu stiu unii de altii. Practic sunt trei oameni diferiti. Ei bine mie tocmai chestia asta mi se pare fabuloasa. Cum reuseste „nebunul” sa ascunda in memorie amintirile „celorlalti”.

V-ati gandit ca poate ei nu sunt „nebuni”, ca poate ei reprezinta urmatoarea treapta in evolutia noastra ca oameni, ca poate asa vom fi si noi intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat. Vom putea sa uitam de toate accesand alta personalitate si apoi alta si tot asa. In fond nu ar fi nimic rau, ba din contra. Ce bine ar fi sa accesezi alta personalitate si sa te calmezi instant. Asa cum v-am obisnuit, am un film de scurt metraj foarte bun astazi, enjoy it!

Morala: Pot sa fiu cum vreau sa fiu cand vreau sa fiu!