Google și oraculul din Berceni

Google hits2Comentarii

Ești aici:··Google și oraculul din Berceni

Încă vin foarte mulți vizitatori pe blog, de pe Google. Este absolut firesc, având în vedere faptul că aproape oricine este aproape oricând conectat. Eu apreciez oamenii care vor să cunoască și care caută. Sigur, de data aceasta atenția îmi este îndreptată către cei mai ciudați oameni care au poposit pe blog folosind motorul de căutare. Nici nu vreau să spun mai multe, pentru că într-adevăr cuvintele sunt de prisos. Am cules cele mai interesante fraze căutate pe Google, care i-au condus pe eminenți aici, pe blog. Eu sunt Oracolul din Berceni și pentru că spiritul meu civic debordează, începe o nouă emisiune Google Hits. Luați loc și îndepărtați paharele cu apă plată de pe birou.

Curioșii

cum trebuie sa arate un barbat ca sa fie frumos in ochii femeilor?  Mic, atât de mic încât să se poată strecura prin spațiul foarte îngust dintre pleoapă și globul ocular. Odată ajuns acolo, altfel se vede.

poti sa te imbraci cu cateva zeci de lei? Sigur că poți. La o adică, Adam și Eva s-au îmbrăcat lejer cu două frunze. E adevarat, ținuta nu merge toamna. Poți încerca să te îmbraci cu haine, totuși. Aud că este mult mai practic. Globul îmi spune.

de ce numai ochi se vad la araboaice? Ia fii tu atent. De principiu, atunci când ceva acoperă altceva, altcevaul acoperit nu se vede. Ce să mai, mister și incantații. Ceva vrăjitorie la mijloc. Numai ochi, că guri n-are.

cum sa furi la cantar cand vinzi? Păi cum, cum? Românește, cum? Scuză-mă, am răspuns cu o întrebare, și nu este etic oracolește. Furi cu cap, manelistic.

ce pot oferi sotului in loc de flori? Hai fetelor, puțină imaginație, vă rog. Toată lumea știe că bărbații se dau în vânt după un set de șurubelnițe nou-nouțe sau o bormașină nouă. Dacă însă bugetul nu permite, poți să încerci o sticlă de ceva. Așa, la mișto. Să nu te pună necuratul sa iei cravată sau ceva de îmbrăcat. Astea sunt de la Satana. Iar sticla, apă ceva, dar nu minerală că face urât.

ce se intampla daca tragi cafeaua pe nas? Misticii spun că te vei trezi. Mintea, corpul și sufletul tău se vor contopi cu zeii. Vei fi treaz mereu, rămâi cu ochii deschiși către stele. Nu vei mai respira, funcțiile vitale se vor opri, însă rămâi treaz. Sigur, trebuie trasă o pungă de 250 de grame, de-aia neagră și scumpă. Nu punga, cafeaua. Nu merge cu orice ieftinătură.

cand e bine de mancat usturoi, seara sau dimineta? De cele mai multe ori e bine să îl mănânci dimineața. În felul acesta tu și toți apropiații tai (plus muncitorii de la antena1) vă veți bucura de aroma intensă pe întreg parcursul zilei. Pentru un efect pe termen lung, se recomandă consumul încrucișat: dimineața și seara. Aroma nu-și pierde intensitatea nici măcar atunci când dormi. Veșnic. Bonus, strigoii se vor ține departe de tine.

ce înseamnă să te uiți la ceas la 14:57? E nebunie, îți spun! La 14:57 fix? Lasă-mă să mângâi globul, lasă-mă să mângâi globul. Gata, am aflat că este foarte posibil să mai fie trei minute până la fix. Răbdare. Nici specialiștii nu sunt încă pronunțați, dar intuiția mea nu mă înșală niciodată. Ești pe drumul cel bun, asta este sigur. Spitalul nu poate fi departe.

cum se face o corabie din sticla si carton? – Îți trebuie o sticlă, dar să fie plină și cu multe grade, 40+.  O bei pe toată. Specialiștii recomandă sec. Întinzi un carton mare. Tot specialiștii amintesc de ambalajul unui frigider sau TV mare. Te arunci pe carton și bagi somn până visezi corăbii. Esențial este să bei apă după. Doar așa te poți asigura că plutește corabia ta, altfel muncești în zadar.

ce inseamna cand visezi gladiole rosii? – Hmm, văd angoasă și conflicte. Ochi înroșiți de la alcool și nesomn, situații incredibil de complicate din care vei ieși cu greu. Surpriza vine însă pe finalul anului, când vei scăpa de toate. Văd oamenii venind cu flori spre tine. Două câte patru. Gladiole.

Dubioșii

cel mai frumos cadou unei femei este florile. Tu, suflet rătăcit și sincer. Dă-mi voie să-ți iau grijile cu mâna. Văd noroc în dragoste și mai ales în bani și carieră. Pentru că degetele tale adevăr grăiește: este femei frumos cadou cel mai florile.

lauda de sine povestioara cu cei trei capre. Anul 2015 este anul Caprei de lemn. Înțeleg unde vrei să bați și ai dreptate. Cumva, cei trei capre sunt bărbații din viața ta. Care bărbați îți dau târcoale cum dă o urs unei roi de albine. Tu, tu ești mierea, îți prevăd o poveste cu final fericit, în burta lupului.

mesaje de dimineata cu gust de cafea. Ești dată-n foc precum cafeaua; fac spume după tine; când te văd mi se râșnește inima; semănăm ca doua boabe; ești amară dar îmi placi; m-aș depune pe dinții tăi precum zațul; când te văd mă împrăștii ca cafeaua pe ibric; când îmi zâmbești mă bagi în tensiune arterială. Mai zic?

visezi mort si gladiole mov. Hm, gladiole. Nu ești singurul. Asta-i semn rău, gladiolele cresc doar în locuri străvechi unde au avut loc vărsări de sânge albastru, care din cauza căldurii s-a înmovulit. Iar movul, știm amândoi că movul este o culoare strigoică. Ai grijă cu cine te înhăitezi.

idei pentrtu ami primi sotia si fetita acasa de la spital surprize. Cea mai mare surpriză pe care le-o poți face este faptul că le primești înapoi acasă. Asta una. Și dacă vrei să fii cu adevărat surprinzător, le lași să doarmă în pat. Măcar câteva zile. Asta le va da pe spate.

sosete eroi. Lasă-mă să-mi frec globul. Văd șosete flaușate zburând cu pelerine fâlfâinde. La călcâi, fâlfâinde. Văd alt șosete subțiri, de vara, alergând la sol cu sulițe lungi în mâini, pe care le aruncă însetate în cele flaușate. Cum de ce? De ciudă că ele nu au pelerine fâlfâinde. E semn bun, trebuie să bagi la spălat.

cand visezi ca o femeie primeste multe flori de la barbatul tau. E semn rău, îți spun. Dar e și bun, vei lua atitudine. Văd motive suficiente de pumni în meclă, fără explicații și pe nepregătitelea. Eventual în somn. Tu, lui, evident. Uite cum faci: bate-l și întreabă-l după de ce și-a luat-o. Dacă face pe prostul, ia-l la făcălețe. O să recunoască el, într-un final.

imagini cu femei dezbracate la buzdul gol faara chilot si fara sutien. Dacă buzdul ar fi buzdugan, sigur nu femei cauți, suflet rătăcit. Busturile fără chiloți, în schimb, o raritate. Am auzit o singura dată despre ele, dar numai în poveștile dacilor bătrâni. E mai mult un mit.

s o femee inteligenta in alegerea partenerului. Asta se vede chiar și de pe Lună. Mi-am dat seama din prima clipă de când ai intrat în cortul magic. O femeie inteligentă nici nu bate la ușa cortului, nici nu folosește litere în plus atunci când vrea să fie auziă. Rar ca tine, dar egzistă.

ma simt trista prietenul meu nu.mi ofera nici macar o floare la nici o ocazie. Stai liniștită. Prevăd un viitor frumos si plin de flori. Ia fii tu atentă ce zic. Te văd relaxată, întinsă pe spate si acoperită de multe multe flori. Unele chiar impletite cu crengi de brad. Nu-i timpul trecut, roagă-te doar să-l țină Domnul mai mult ca pe tine.

Ei bine, dragi clienți, acum că lucrurile sunt mult mai clare, dați-mi voie să trag globul magic din priză. Pentru că, vedeți voi, piatra filozofală din cortul magic are nevoie de pauze lungi ca să poată răspunde cât mai sincer cu putință tuturor problemelor de o acută anvergură. Oracolul mulțumește pe această cale Dianei, care a reaprins flacăra Google Hits.

Un nerod pune mai multe întrebări decât poate da răspunsuri un înţelept.

2 gânduri despre „Google și oraculul din Berceni”

  1. M-am distrat. Si imediat dupa aia m-a incercat, vecina nesuferita, Invidia. Eu de ce nu gasesc cautari din astea, ca doar stau tot in Berceni? ;))

    1. Trebuie sa ai si putina vocatie de Oracol, Dana :)
      Nici la mine nu mai sunt asa cum erau in trecut. Cand ma distram lunar. Am sapat adanc, in cautarile pe ultimele 18 luni. Ori trebuie sa cauti mai insistent, ori sa schimbi tool-ul de monitorizare.
      Ori, pur si simoplu, sa accepti ideea ca subiectele si cuvintele pe care eu le folosesc in postari sunt mai oracolicesti ca ale tale :) Ha.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus