Moderat – Rusty nails

De WeekEnd11Comentarii

Ești aici:··Moderat – Rusty nails

Sunt anumite melodii pe care le ascult cu drag oricând. Mă gândesc la faptul că la fel ţi se întâmplă şi ţie. În ultima vreme am reuşit să dărâm toate zidurile pe care le construisem mental între genurile muzicale. Acum îmi place să cred că ascult muzică şi atât. Indiferent de gen. Şi am descoperit că este benefic. Nu mă mai opresc doar asupra unui gen muzical. Ascult orice-mi sună bine. Azi îţi propun ceva foarte interesant: muzică bună şi un clip cu un trip bun. O combinaţie de genuri care tinde să-şi crească tot mai mult numărul de fani. Să ai voie bună şi foi subţiri. Audiţie plăcută!

Morala: Calitatea bate genul.

11 gânduri despre „Moderat – Rusty nails”

 1. Imi place melodia, sa stii. Si da, cam asta fac si eu de vreo 2-3 ani incoace. Ascult muzica si atat, chiar nu ma mai intereseaza genul. Mi se pare ca ne limitam singuri nu neaparat prin categorizare, cat prin auto-impunerea unor granite – muzicale, in acest caz, in functie de categoriile astea.

  Nota 10 pentru morala :P
  Deci raspunsul la intrebarea ,,Ce gen de muzica asculti?” va fi de acum incolo ,,Muzica de calitate” :)

  1. Hei, ti-ai ales bine ,,calea” prin care sa faci asta. Se stie ca muzica are abilitatea de a induce/schimba atitudini. Si ma bucur ca am descoperit latura asta a ta, nu o stiam :) [desi ai totusi o pagina destinata…]. Sunt aeriana.
   Pe langa versuri, pe care le apreciez, imi place si vocea ta – ajuta la transmiterea mesajului :)

  2. Razvan… poate e cliseic (adica e), dar cred ca daca reusesti sa schimbi inspre bine si o singura persoana, e deja o realizare. Oamenii sunt destul de rigizi in credintele lor, insa muzica deschide mai usor usi. Plus ca piesa are 5 ani pentru tine, pentru cei care o descopera azi, are o zi :) E inca posibil sa reusesti sa schimbi mai multe.

  1. Intotdeauna m-am lovit de treaba cu calitatea, cu genurile. Daca ai blugi largi spre exemplu, se presupune ca nu ai VOIE sa asculti o balada, sau invers, daca ai pantaloni de piele, nu ai VOIE sa asculti rap…In fine, de aici si pana la educarea publicului este un vast ocean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus