Eu sunt Apă – Albastru

Gânduri, MandalaNiciun comentariu

Ești aici:···Eu sunt Apă – Albastru

Mandala Eu sunt Apă trasează o poveste fără sfârșit, care începe în adâncuri, atinge uscatul și se continuă pe cer. Apa este un element vital, iar traseul omului de-a lungul evoluției se confundă cu prezența apei. Atmosfera este una calmă, la fel ca apa. Mandala propune o energie odihnitoare, capabilă să ajute la reducerea stresului – zona de pacifism și evitare a conflictelor.

Culoare

Psihologia culorii ne arată că o mare parte din comportamentul uman este dictată de culorile cu care ne înconjurăm. Chiar și la nivel de exercițiu, deschizând mintea către această posibilitate, începem să înțelegem mai bine sfera percepțiilor noastre.

Albastru exprimă liniște și încredere. Generează un sentiment de calm, fără temeri. Culoarea albastră ne inspiră să trăim în prezent, să respirăm calm și să uităm stresul cotidian, răspândind seninătate. Liniștea interioară care caracterizează culoarea albastră, împreună cu energia sa pe direcție și conexiune fermă cu ceilalți, va crea un amestec perfect de pace și vulnerabilitate. Aceste stari sunt echilibrate perfect de nuanță.

Simboluri

În centrul mandalei este o cochilie, cu o trimitere la fosilă, milioane de ani de viață, dar și la spirala Căii Lactee. Apa face viața posibilă. Delfinii tapetează inteligența ecosistemului subacvatic. Palmierii înduc atmosferă de vacanță – de liniște, însă marchează și prezența uscatului, a plajei. Pescarușii întrețin imaginea de vacanță pe coastă, certificând sănătatea locului, iar pescarul amintește de conexiunea dintre om și apă. Pe cerul imaginar, deasupra apei, apune soarele și se poate vedea constelația completă a lui Orion. Mandala nu are final, continuându-se în infinitul cerului.

Semnificații

Legătura dintre om și apă este una continuă, de-a lungul întregului proces evoluționist. În mod firesc, omul este și mereu a fost dependent de apă. Corpurile noastre conțin 60% apă, procent variabil doar în funcție de vârstă. Suntem dependenți de apă, pentru că suntem apă, mai mult decât orice altceva. Învățăturile estice spun despre culoarea albastră că ne dă inteligență rapidă și profundă, cea mai înaltă viziune estetică și simbolică, plus intuiție spirituală. Iar din tradiții aflăm că este centrul purității, al armoniei, al păcii – mandala propune un loc al idealurilor superioare, și al înălțării.Eu sunt Apă este doar una dintre cele șapte mandale desenate manual, din colecție. Te invit să le descoperi pe toate! Pot fi comandate online, în format tablou înrămat, pânză de calitate muzeală (canvas), rezistentă la apă și la decolorare. Dimensiuni 70x70cm sau 40x40cm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus