Eu sunt Pace – Mov / Violet

Gânduri, MandalaNiciun comentariu

Ești aici:···Eu sunt Pace – Mov / Violet

Mandala Eu sunt Pace propune atingerea stării de meditație, de transcendere a tuturor problemelor lumești. Forma și culoarea induc ideea de centru de greutate, de centru al înțelepciunii. Atingerea sentimentului de pace, la nivel de individ, înnobilează – pentru că această stare de pace se însoțește mereu cu acceptarea. Mandala acționează în sensul calmării angoaselor, elimină frica, anihilează agresivitatea și face să dispară gelozia. Facilitează accesul la cele mai adânci gânduri.

Culoare

Psihologia culorii ne arată că o mare parte din comportamentul uman este dictată de culorile cu care ne înconjurăm. Chiar și la nivel de exercițiu, deschizând mintea către această posibilitate, începem să înțelegem mai bine sfera percepțiilor noastre.

Mov este sinonim cu Violet, la nivel de dicționar. Nuanțarea discretă nu contează, înțelegând sensul culorii. Culoarea este asociată cu imaginația și cu spiritualitatea, inspirând idealuri înalte. Este o culoare introspectivă, care ne permite să intrăm în contact cu cele mai profunde gânduri ale noastre. Mov conține forța roșului combinată cu spiritualitatea și integritatea albastrului. La nivel subtil, este despre uniunea dintre trup și suflet, un echilibru între energiile noastre fizice și spirituale. În semnificația culorilor, Mov reprezintă viitorul, imaginația și visele, în timp ce calmează spiritual emoțiile. Totodată trimite către lumea fanteziei, către evadarea din realitățile practice ale vieții.

Simboluri

În centrul mandalei este omul meditând – cea mai sănătoasă cale prin care poate atinge pacea. Mergând către extremități, se tapetează drumul său către echilibru. Sunt două feluri de măști, reprezentând identificările cu Eul, iar Ochiul lui Horus traduce simbolul protecției. Inima este rădăcina Copacului vieții, la baza căruia se găsește însemnul Ohm. Floarea din vârf este un lotus, iar sub imaginații copaci, regăsim același om meditând, de data aceasta în levitație – eliberat, observator.

Semnificatii

Meditația este cel mai util instrument către pace – inspiră și sporește capacitatea psihică, „iluminarea spirituală”. În același timp ne menține cu picioarele pe pământ, într-un echilibrul perfect. Favorizează armonia minții și a emoțiilor, contribuind la balansul perfect între stabilitate mentală și liniște sufletească. O punte între lumea spirituală și cea fizică, între gândire și activitate. Pacea interioară inspiră o iubire necondiționată și dezinteresată, lipsită de Ego, încurajând sensibilitatea și compasiunea. Vestigiile imperfecțiunii sunt arse, mintea devine un instrument perfect pentru revelația de sine, în care omul începe să realizeze esența din spatele tuturor lucrurilor vizibile. Mandala facilitează trezirea.Eu sunt Pace este doar una dintre cele șapte mandale desenate manual, din colecție. Te invit să le descoperi pe toate! Pot fi comandate online, în format tablou înrămat, pânză de calitate muzeală (canvas), rezistentă la apă și la decolorare. Dimensiuni 70x70cm sau 40x40cm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus