Google hits îmi oferă posibilitatea să studiez oamenii. Nu pe toți, doar o parte. Anume pe cei care poposesc pe blog în urma folosirii motorului de căutare. Mă simt ca un educator printre copii.  Sensibilii își vor găsi cu siguranță alinarea, curioșii vor afla cele mai utile răspunsuri pentru întrebările lor, iar dubioșii vor afla că nu sunt unici. Iată cele mai interesante căutări pe Google din ultima perioadă

simtim mult prea putin in comparatie cu ceea ce spunem …asa este. Unii dintre noi au un foc în suflet, deși nu legă două vorbe.
sunt atras virtual de o persoana …de mâine va trebui sa cumperi flori virtuale de la floraria virtuală și să începi virtual să faci o curte virtuală persoanei virtuale de care este atras virtual.
propozitie cu musculitele sa fie subiect …dificil. Probabil unul dintre subiectele de top de la BAC-ul de anul acesta.

fiecare fata are boul ei …așa este. Și oricum ai intoarce propoziția ajungi mereu la un adevar incontestabil. În esență fiecare bou are vaca lui.
esti foarte frumoasa si subtire ca o matura …bravo, uite că din când în când se mai ivește câte un cavaler gata să dea pe spate orice cavaleră.
o inima nu poate iubi raspunsurile grele …adevărat. Mai ales când realizezi că inima nu face altceva decât să pompeze sânge ca o idioată.

Curioșii

curcile se uita la lemne? …Se uită, sigur că da. La un moment dat, curcile au aflat că oamenii se uită la televizor. Atunci s-au deșteptat și s-au decis că și ele sunt oameni. Merită să se uite și ele la ceva. Și au ales lemnele.
mov cenusiu cu ce asortez …Sunt expert în materie de culori. Mov cenușiu se asortează perfect cu mov verziuliu pe sub ochi. Natural.

te referi la iubire , iar ceea ce spui face parte din lumea reala , sau virtuala ca cea din gandirea ta? …Tu, răutăcioasă mică, ar trebui să fii mai deschisă în fața unui baiat virtual care vrea să cumpere flori virtuale pentru a-ți face curte virtuală. Nu-i dărâma visele virtuale.
am visat gladiole mov ce fac? …te asortezi cu mov cenușiu. Ştiu, sunt un geniu în materie de cromatică.
de ce sloganul schimba povestea? …de câte ori văd spoturile celor de la BCR mă întreb exact același lucru, sincer.

imi apare la telecomanda masinii un avion sus in stanga de ce? …pentru că eşti prea prost ca să-ţi dai seama că la cât de şmecher eşti, maşina ta este avion. Sau avionul e chiar maşina ta, cu uşile deschise.
ce inseamna expresia esti mai tare decat orice drog? …înseamnă că provoci ameţeală, greaţă sau dependenţă. Eşti halucinant, de-a dreptul.
barbatii trebuie sa se stearga dupa ce fac pipi? …păi ăăă. hmmm.
cum se poarta camasile mai lungi la spate? …de principiu, se poartă mai lungi la spate. Se îmbracă tot pe mâini şi se închid în faţă. De obicei, cu nasturi.

Dubioșii

sunt o femeie simpla in esenta, dar complicata …nu te învinovăţi, chiar nu eşti specială.
reclama la un film in scris …in scris reclama sau in scris filmul?
dezbraca-te , avem de vorbit …iată un punct de vedere perfect bărbătesc.
ideea pe scurt a capitolului profesorul tatalui meu …pari mult pra mic(ă) pentru aceste fetişuri deosebit de bizare.
cel mai mare ghinion in viata este sa te nasti prost …amin!

Morala: Cel mai mare ghinion în viaţă este să te naşti prost.