Femei care urăsc bărbații

J.O.I.14Comentarii

Ești aici:··Femei care urăsc bărbații

Viața mi-a făcut cunoștință cu foarte multe tipuri de oameni. Și sunt multe, foarte multe tipuri.  Astăzi vreau să-ți vorbesc despre un anumit tip. Fără să mă consideri misogin, pentru că nu sunt. Am martori! Cred că și tu ai avut plăcerea sau distracția de a lua contact cu ele. Vreau să vorbim despre femeile care urăsc bărbații. Oricât de puține ar fi, ele există, exact în măsura în care există și bărbați care urăsc femeile. 

Din comoditate, si nimic altceva, le voi numi pe toate femei. Desi tu stii ca nu orice persoana de sex feminin este femeie. Exista femei carora Barbosul nu le-a oferit resursele necesare apropierii de un barbat. Sincer, acestora le dau intr-o mica masura dreptate. Daca nu ai avut contact cu barbatii, poate este corect sa ii urasti. Din simplul motiv ca nu se uita la tine. Nu inca. Astfel de femei isi schimba convingerile rapid, dupa prima experienta placuta alaturi de un barbat.  Ele nu sunt periculoase, sunt inofensive.

Altele insa, au avut cateva experiente negative. Doua, sau trei relatii terminante foarte dur. Au si ele dreptate, dar nu multa. Pentru ca nu este firesc sa generalizezi. Nu toti barbatii sunt la fel, asa cum nici cainii nu sunt toti la fel. Scuza-mi comparatia, nu este cu substrat. Sa revenim, femeile de teapa asta sunt tratabile. Este foarte adevarat ca tratamentul este de lunga durata, iar la unele nu da rezultate. Se conving mai greu, dar intr-un final isi vor schimba convingerile si ele. Trebuie doar sa il gaseasca pe Fat Frumos.

Mergem deja la ligile superioare. Femeile care au o relatie de lunga durata (peste 36 de luni) si care nu mai merge din luna a treia. Dar nu au pus capat de frica. De frica singuratatii. Ele deja sunt periculoase. Dau impresia ca le place sa stea in preajma barbatilor, dar in interior poarta o ura muta pe toti barbatii. Si totul din cauza partenerului prost, incompetent, neatent, imprastiat si care mai castiga si putin (am incheiat citatul). Ele chiar sunt periculoase. Foarte greu accepta ideea ca barbatii sunt altfel decat cel cu care se cearta sau se bate o data la doua zille. Se invart numai in preajma femeilor si numai cu acestea pot impartasi pareri. Ele considera ca barbatii nu sunt demni de secretele lor interesante.

In Liga Campioanelor insa stau femeile maritate care urasc barbatii. Cea mai periculoasa specie. Irecuperabila, indiferent de situatie. Astfel de femei traiesc deja de cativa ani buni cu ideea ca barbatii sunt cu mult inferiori  femeilor, ca nu sunt buni de nimic. Sunt de neclintit, indiferent ce se intampla in jurul lor. Indiferent ce argumente le sunt aduse. Nu, barbatii nu merita sa respire acelasi aer cu ele. Ele sunt nobile, barbatii sunt cersetori. Ele sunt frumoase, barbatii sunt niste monstri. Ele sunt pure, barbatii sunt jegosi. Ele sunt destepte, barbatii sunt niste prosti. Tipul acesta de femeie impinge atat de extrem ura pentru barbati incat daca da nastere unui baiat va fi profund dezamagita. Chiar daca nu o va arata mereu, in mintea ei  va rasuna mereu ecoul E la fel de prost ca tac-su! [Dacă e Joi e voie bună, e cea mai scurtă zi!]

Morala: Ferește-te de amazoane că trag bine cu arcul.

14 gânduri despre „Femei care urăsc bărbații”

  1. Femeia ideala are 2 in fata si una pe spate. tzatze.
    amazoana are doar una si nici macar aia nu e pe spate! dracia dracului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus