Eu mă gândeam. Tu te gândeai?

Eu mă gândeam. Tu te gândeai?

Răzvan Ianculescu

Comandă cartea

Romanul Aici, acum: Astăzi este un puzzle imens care așteaptă cuminte să fie descifrat. Compune o imagine despre Cunoașterea de Sine.

Într-un viitor nedeterminat, se țese fin o poveste de dragoste, plimbată pe un drum inițiatic cifrat. Eroul pășește natural, culegând indicii de la toate celelalte personaje cu care intră în contact, indicii cu care el și doar el poate decripta sensurile drumului. Puse într-un buchet imens, se regăsesc toate cugetările sale, toate căile prin care el despică realitatea în încercarea de a înțelege esențialul: ce sau de ce se întâmplă tot ceea ce i se întâmplă. Exact la fel ca tine.

Cu fiecare capitol parcurs, se dezvăluie noi și noi înțelesuri, iar realitatea se îndoaie exact atât cât să permită înțelegerea ei, chiar dacă uneori pare complicat sau chiar imposibil.

Numerologia, astrologia, dezvoltarea personalădecodarea, psihanaliza sau iluminarea sunt doar câteva dintre conceptele pe care se sprijină întreaga acțiune a romanului.  Astfel, în spatele oricărei interacțiuni stau bine-ascunse indicii pe care Eroul le află împreună cu cititorul. Decodarea sensurilor complexe va fi posibilă abia după ce ultimele rânduri au fost parcurse. Cititorul are astfel șansa nu doar să-l înțeleagă în totalitate pe Erou, ci să se înțeleagă în cel mai intim mod pe sine.

Pentru a putea decoda întreaga imagine, pentru a putea pune cap-la-cap toate bucățile puzzle-ului,  va fi nevoie de multă răbdare. Cheia de acces este chiar parcurgerea integrală a romanului. Ca un bonus, designul coperții va face cu adevărat sens abia la final.

Romanul Aici, acum: Astăzi se poate comanda completând formularul de mai jos. Se livrează prin curier oriunde în România, cost 30 Lei + taxa de livrare 13 Lei. Plata se face cash la primirea coletului.

Alternativ, se poate comanda și prin rețeaua eMag.

Informații utile:
♦ plata se face ramburs la primirea coletului livrat de Bookurier sau Sameday, iar costul de livrare este în totalitate suportat de către destinatar (13 Lei);
♦ orice comandă finalizată cu succes va fi expediată în cel mult 2 zile lucrătoare;
♦ comenzile mai mari de 5 volume necesită o confirmare telefonică suplimentară;
♦ prin apăsarea butonului de trimitere a comenzii se admite faptul că datele completate sunt reale și corecte și se acceptă termenii și condițiile de funcționare a site-ului;
♦acest formular conține date cu caracter personal care se prelucrează conform Regulamentului UE 2016/679, exclusiv cu scopul transmiterii coletelor.