Haven`s Gate

De WeekEnd11Comentarii

Ești aici:··Haven`s Gate

Închide ochii. Relaxează-te. Respiră adânc și fugi în locul în care te simți fără griji, pur și de neatins. Poți să o faci pur și simplu sau poți să o faci ajutat de o piesă capabilă să te transpună într-o secundă. Indiferent de cât de mult ai muncit, indiferent de câte probleme te apasă, fa-o. Oferă-ți șase minute în care să nu te gândești la nimic. Să fii doar tu și cu tine. Dă-ți un restart și lumea va arăta altfel după. Haven`s Gate, Celestrial. Cum arată locul tău de relaxare?


Morala: Da-ți un restart și lumea va arăta altfel.

11 gânduri despre „Haven`s Gate”

 1. Inevitabil au inceput sa curga lacrimi…. Melodia asta chiar m-a dus acolo unde mi-as dori sa fiu acum! Am deschis ochii si am realizat ca sunt tot aici….dezamagire! Insa 6:09 minute am fost acolo si a fost minunat! Ufff m-ai prins intr-o pasa proasta…. Iti multumesc pentru melodia asta! Chiar relaxeaza :)

  1. Da, relaxeaza prea tare, poate. Dar meritam o pauza si un restart din cand in cand. Sper sa-ti fi fost de folos. Lacrimile oxigeneaza creierul, ceea ce este in regula. Vei gandi mai limpede, sunt sigur :)

  2. De acord, lacrimile oxigeneaza creierul. Unul dintre motivele pentru care femeile traiesc mai mult…

   Cat despre Heaven’s gate… Intr-adevar, e chiar heaven’s gate!

  1. Eh, ai mai comentat, pentru ca te stiu si dupa nume, si dupa mail dar si dupa blog.
   Foarte buna piesa, multumesc pentru recomandare. Buna de tot. Old asa cum imi place.

 2. Superb!Ma intreb pe unde au circulat ceilalti lasand sufletul pe aripile melodiei.Eu nu ma asteptam sa ajung printre stele si apoi pe o planeta unde totul e chiar paradis, flori de un colorit fantastic,pomi si fructe enorme.Apoi,norii m-au purtat inapoi in atmosfera terestra si am revenit chiar la finalul melodiei.O melodie foarte buna pentru relaxare.

  1. Cu prima parte sunt de acord, dar cu a doua nu :)
   Eu am acelasi loc imaginar de relaxare de cand ma stiu. Si il voi avea atata timp cat voi respira. Nu stiu daca asta inseamna mult sau putin, dar mie-mi convine. Are o durata de viata perfecta pentru mine.
   M-a spart „So long my firiend” a ta. Foarte interesanta armonia.
   Nice to meet you again :)

  1. Imaginatia este ireala?
   Eu sunt de parere ca este perfect reala, chiar daca nu se vede si nu se pipaie.

 3. E incredibil de greu, uneori, să te deconectezi de toate, să faci liniște în tine, să îți dai restart. Noroc că sunt unele lucruri care ne ajută să facem asta, cum ar fi muzica…
  Mi-au prins bine melodiile găsite aici, începând cu cea din articol :) Mulțumesc!

  (și m-ai determinat/ajutat să scriu câteva rânduri – înainte, era furtună de idei și gânduri, nu prea coerente ele)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus